楼主:豆豆ツ - 

【出品美食】中式葡国鸡

原帖由 味道 于 2008-7-7 15:46 发表 0 P& `( _4 m7 o: Q# q
耶耶 爾又吾是男JC點知我吾煮

/ @' G  V4 s0 A* d: @ 我笑   我笑 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:46 发表 $ H1 e1 D" H# M. N
耶耶 爾又吾是男JC點知我吾煮
4 H& L' _0 L5 D

5 r4 |, j5 T2 g  ^2 ]& _- O0 m 我笑 t 尔味得把口,尔会煮咩
原帖由 kanon 于 2008-7-7 15:49 发表 ; s& f3 m. K+ d: t- a$ d( R6 F
( u6 _$ P) t" P; W
! U% B3 Q* E' p3 F+ O
我笑 t 尔味得把口,尔会煮咩
, X- y: V* g; u4 `& s% Y/ z+ C$ b
:scnu 尋日我先煮左都吾知幾好味
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:56 发表 4 w3 X# ~# l* e% m" ~  l
  \* j! e4 a* G& N: J& ?
:scnu 尋日我先煮左都吾知幾好味
5 @. r4 {, N& z8 C* u
4 g' T# w3 D# Z) {* ~; _
我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:03 发表 % D) ~! L. W! Y( f) V) B; }

" l$ S. j3 a, D! p3 i! j/ o
  x. S0 a% E& H+ j 我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊
8 z  Z: V2 L. W: ?" R- r
我笑 t 大眾話好食就好食既啦!
原帖由 味道 于 2008-7-7 16:08 发表
: {( V  ~4 }) ^: G
1 _; }( A# ^! f( C! F 我笑 t 大眾話好食就好食既啦!

9 B2 H6 p) H/ I6 m; V2 ^8 s% a8 i6 M/ L- i) z9 Y& J
我笑 t 果D大众味就系尔咯
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:03 发表
7 J: y1 r! {; G4 m/ T! m4 [# n2 R6 z; ?
2 f" J4 e3 H, ]1 Y5 a* O& R  q
我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊

" P$ ^9 ]9 n( q3 ^距分明系想吃人地煮既野,唔好上当啊.
原帖由 bright 于 2008-7-7 16:14 发表 : |  P7 g& p/ J2 S7 }
9 e( q- L. j# X; {, d& H
距分明系想吃人地煮既野,唔好上当啊.
/ \$ }: v) k2 t) Y2 W6 C

. p2 Y  ~# G5 L/ G: ? 我笑 t 尔之前又味想吃,我先吾信拒识煮啊
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:17 发表
$ c1 x; B) x- I, v8 }9 E# Y" ~1 _8 V2 v  K7 G

7 M: W4 W5 H# r' u0 T  B 我笑 t 尔之前又味想吃,我先吾信拒识煮啊

7 W' t, M' X  @! X, U( w+ @  m-- 我尋日就是識煮碌!
原帖由 味道 于 2008-7-7 16:18 发表 " ?$ l) U  O' i+ X' B/ s7 E, D

4 F: J# B. B: i# u# f-- 我尋日就是識煮碌!

2 N5 [# ]8 k3 g! w6 W
  G0 k% j  f. V0 L. f$ w( B 我笑 t 我听尔吹既水听到怕咯,仲信尔咩
啊肠话寻日识者,今日就唔知既蛇,煮阿J未知咯.
我笑 t 叫拒煮,不如自己系屋企煮仲快啦
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:38 发表 ( u  U7 O* C1 k: u9 j7 I  i9 M
我笑 t 叫拒煮,不如自己系屋企煮仲快啦

1 K! Q- g+ j" S甘尔煮蛇,爱又吃。
好玩  尔提供场所咯
我笑  记得买埋材料喔

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复