楼主:豆豆ツ - 

【出品美食】中式葡国鸡

葡国鸡既来由系点加?---
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:15 发表 , m6 _9 m( `  Y5 {0 O, E
耶耶 爾是未男JC蛇,吾是吾煮咯
! I; H5 d7 u# Y; k7 {% q

4 X4 M) w6 _9 b. C3 N9 O 我笑 t 就算系男仔斯尔都吾会煮啦
耶耶 爾又吾是男JC點知我吾煮
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:46 发表
# f5 P5 n" [1 q( _1 K耶耶 爾又吾是男JC點知我吾煮

* S( V6 F6 F/ U4 N 我笑   我笑 
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:46 发表
% s( A5 J8 s( ^) q0 d  o- L- ]耶耶 爾又吾是男JC點知我吾煮
* r& L1 E& M, ]# q8 _8 j  c+ @7 i$ a
6 I4 W3 b9 t& r7 @$ C2 Y, Y& k
我笑 t 尔味得把口,尔会煮咩
原帖由 kanon 于 2008-7-7 15:49 发表
( [3 n& m! s: u/ K& V) \9 V1 W
/ m7 v- t; Y8 |* E/ M6 r: E: d) h% E1 J7 B  y/ G
我笑 t 尔味得把口,尔会煮咩

0 F* J1 t# }6 o; O$ e4 M* }) ^:scnu 尋日我先煮左都吾知幾好味
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:56 发表 8 f$ c: L! H7 J7 H+ K1 x
( b0 A$ w; M$ U1 y3 u4 H
:scnu 尋日我先煮左都吾知幾好味

) Y" |: d8 ~1 |% i. p% f. k( `; S: F! b1 u7 E) ]  U
我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:03 发表
. ^; d0 S( g  U! j/ U' `9 Z, i+ R4 G: q6 b/ h3 n3 ]

" [) l6 k; G' {! e! `2 k" \$ _ 我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊

2 Z4 k. Z: F* D1 s. \ 我笑 t 大眾話好食就好食既啦!
原帖由 味道 于 2008-7-7 16:08 发表
% ?% ^7 y1 K/ c3 a3 y2 u8 B) X: f+ L- K# U' @2 g1 v, s- Y% p
我笑 t 大眾話好食就好食既啦!
  L/ y/ ^* N& U5 w

8 M' f3 b( q# \5 ^: O 我笑 t 果D大众味就系尔咯
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:03 发表
  I, Q& d% U5 @2 C1 _! J7 w. `- n  U0 i+ k& f7 v/ t& Y4 K

9 U7 m/ ?' u! v$ J, L. S- U 我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊
2 ~7 H6 E( D8 ?9 {+ X/ U
距分明系想吃人地煮既野,唔好上当啊.
原帖由 bright 于 2008-7-7 16:14 发表
- {2 V. [' |. b8 K4 q
" \& q: j1 K, ^* q0 t距分明系想吃人地煮既野,唔好上当啊.
, z% H: R/ @. ?( i$ A
# k0 p( x5 F9 G0 M; S" t
我笑 t 尔之前又味想吃,我先吾信拒识煮啊
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:17 发表 ! A, S' O& l% L$ M: b3 Q" P

7 `3 m2 e0 E3 k0 d) x; B
" Q1 @6 W' b. [1 h& I( g 我笑 t 尔之前又味想吃,我先吾信拒识煮啊
' L. q4 ?2 j3 Z+ E* p4 [% x
-- 我尋日就是識煮碌!
原帖由 味道 于 2008-7-7 16:18 发表
6 C6 ?, D2 Z. C# T- G6 @  f) x3 X6 J' f" n( T
-- 我尋日就是識煮碌!
! S- ~0 c# c( z9 C& s
7 r4 j7 u( h( e+ h0 U( {
我笑 t 我听尔吹既水听到怕咯,仲信尔咩
啊肠话寻日识者,今日就唔知既蛇,煮阿J未知咯.
我笑 t 叫拒煮,不如自己系屋企煮仲快啦

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复