楼主:豆豆ツ - 

【出品美食】中式葡国鸡

原帖由 味道 于 2008-7-7 15:46 发表
' h& G/ L* Z$ o5 g. n0 ^& h耶耶 爾又吾是男JC點知我吾煮
  i6 e! L( p0 y
我笑   我笑 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:46 发表
" M2 ^0 K, M. Z+ B% l耶耶 爾又吾是男JC點知我吾煮

% e" w  z& G  m8 {9 F6 B$ B1 J% Q& _
我笑 t 尔味得把口,尔会煮咩
原帖由 kanon 于 2008-7-7 15:49 发表 9 |+ u6 r6 @' Y2 |

% m, |6 H8 a% p8 s% ^, R: F
; F4 D: N3 e) J3 h# _. I 我笑 t 尔味得把口,尔会煮咩

/ }; w5 F9 G8 f:scnu 尋日我先煮左都吾知幾好味
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:56 发表
/ X; d3 X: _* a9 c/ c( A
: B" ~8 g6 t8 p3 ~" U* J:scnu 尋日我先煮左都吾知幾好味
: c* E. ?# J" T* N$ q( e6 Q

9 Y+ S$ ^" b6 q1 C! M 我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:03 发表
6 ?  E( C& Z" j8 w
: P$ E( {( |1 f4 _
8 q" S' q5 x; s* v  {; K) |1 w4 y 我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊
  P+ R9 m* i5 h4 g/ U
我笑 t 大眾話好食就好食既啦!
原帖由 味道 于 2008-7-7 16:08 发表
0 G. L; A. m6 X) z% N+ `  B1 T  z& J8 g- M3 M; J
我笑 t 大眾話好食就好食既啦!

' ]0 s9 Q  N, Q% x
0 k, ~0 `, a; C1 B 我笑 t 果D大众味就系尔咯
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:03 发表 7 D2 T3 B5 w2 s+ \5 i: }$ A

9 w3 Q' H: Q/ \# Y) r8 Q
+ q! r% g' P6 c' X 我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊
# {# V+ Z3 g0 W
距分明系想吃人地煮既野,唔好上当啊.
原帖由 bright 于 2008-7-7 16:14 发表 6 G7 c4 r2 j8 L. @( d
: o  `8 y0 S/ F, |9 k7 v
距分明系想吃人地煮既野,唔好上当啊.
9 U- j, z. v6 c; L
- d( @7 c' I! @
我笑 t 尔之前又味想吃,我先吾信拒识煮啊
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:17 发表 4 \7 z# g3 u+ F# _

_8 ], @8 d& Z9 `9 T  o7 j: G" m; T# R7 ]8 ^! R% P% y5 M% ]: k4 M
我笑 t 尔之前又味想吃,我先吾信拒识煮啊
5 ]/ K6 M+ [4 |% T% p+ h) _8 p. y9 i8 p
-- 我尋日就是識煮碌!
原帖由 味道 于 2008-7-7 16:18 发表 / o9 ]) u" k7 r* |: ?
: _; r3 G" `. ]0 |) |0 \( }) b" C
-- 我尋日就是識煮碌!

( ?, T2 h& \/ m. h, i/ l9 ~8 K' L8 J; [
我笑 t 我听尔吹既水听到怕咯,仲信尔咩
啊肠话寻日识者,今日就唔知既蛇,煮阿J未知咯.
我笑 t 叫拒煮,不如自己系屋企煮仲快啦
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:38 发表 : K. o6 [, _9 W3 x* s& [* Y
我笑 t 叫拒煮,不如自己系屋企煮仲快啦
, Q' t+ Y' r  C4 m! j( q
甘尔煮蛇,爱又吃。
好玩  尔提供场所咯
我笑  记得买埋材料喔

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复