楼主:豆豆ツ - 

【出品美食】中式葡国鸡

原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:38 发表 ! m" O5 }4 l& I# L
我笑 t 叫拒煮,不如自己系屋企煮仲快啦

7 r! B! U- c1 d& x- }甘尔煮蛇,爱又吃。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
好玩  尔提供场所咯
我笑  记得买埋材料喔
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:21 发表 + v3 Y& G) O) H) S4 E1 ~! w- E$ _

8 O1 o* G+ w4 Q4 d0 Y
% c# w* ^# E8 g1 m 我笑 t 我听尔吹既水听到怕咯,仲信尔咩
" f0 ]0 k0 k+ l
我笑 t 我尋日真是煮左既好磨,就是一次者爾就記左甘內!
耶耶 我下個星期再系屋企煮多一次打包俾爾D食
原帖由 味道 于 2008-7-7 16:55 发表
6 O- u/ V  M" s0 c( c, s4 n+ S) D/ P( {% ]( [
我笑 t 我尋日真是煮左既好磨,就是一次者爾就記左甘內!
. ]7 r" k/ e6 i1 t

" A6 t) N# l' ~; y2 y5 S 我笑 t 尔止一次吹水咩,次次都吹得鬼甘好听,差D就信啦,好采未信姐:scmtuo
原帖由 味道 于 2008-7-7 16:56 发表
$ a! A3 e0 J3 `5 z) y耶耶 我下個星期再系屋企煮多一次打包俾爾D食
9 e$ f  u, _- w* S; X
% M' T; V  \: ]+ ^) T9 ^  V0 q% ^  Z
我笑 t 又吹水啦
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:56 发表
6 Y, ~1 z/ c# ~  w( |  A  p2 J) \! H' k# o3 C2 z- y2 Q0 m

! }$ d. G' _: J4 R 我笑 t 尔止一次吹水咩,次次都吹得鬼甘好听,差D就信啦,好采未信姐:scmtuo

/ X) i# \: B$ I. b# u* h 好玩  沒野講!
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:57 发表 ( P, Q5 M2 y/ a( T

$ u8 `2 S0 t0 C0 n0 b6 S; k: t6 O5 A4 ~2 W: {: ~
我笑 t 又吹水啦
) b. X- \: r% B% @* |; z& X9 M- z0 Z
我笑 t 爾就吹水
原帖由 味道 于 2008-7-7 16:58 发表
" ~7 f/ Q3 q% t
/ G% d% W8 P% R/ {- @/ y) u) y 好玩  沒野講!
3 C. `* u+ y5 }5 D" n# w! P
+ H5 n4 X, U3 `
尔自己检讨下制啦
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:46 发表 * [" e: C# o  m" m9 V( n& y2 E
耶耶 爾又吾是男JC點知我吾煮
* v9 Z: x! A/ s# ~5 v- F
唔好意思' Z/ D" ~  F3 ?5 O
甘我宁愿唔吃了5 k4 S4 F4 a8 y
因为我好明显就不是男仔C啊; t7 S9 p% t* I8 F, E+ ^0 C
男仔C在你眼中真重要 我笑 
原帖由 莫妮卡 于 2008-7-7 19:01 发表
9 T( H9 a) q" F8 ?4 k( c# B. P
* H/ ?: G' H$ a2 q  _' d* e2 R) C唔好意思
% L  f$ d/ g1 E! i甘我宁愿唔吃了; c0 R6 Y7 k: E3 E1 m# d' |3 T
因为我好明显就不是男仔C啊$ @! s- H' D- s2 _. }# j; F/ h
男仔C在你眼中真重要 我笑 

6 r$ T1 s7 O3 Q( H7 y$ {0 k9 Y/ T# X8 L1 C; g6 u) `
拒系甘加啦,尔见得多就会习惯加啦
原帖由 kanon 于 2008-7-7 19:06 发表
, M& T1 m4 w: o" \" X3 w
, D! @& g' @+ m$ D0 m' _9 `3 K4 R: _* n) m
拒系甘加啦,尔见得多就会习惯加啦
' f* s4 a% P$ G, M
就算系男仔都未有得吃,甘女仔就要拍边了
原帖由 莫妮卡 于 2008-7-7 19:12 发表 , \4 _* Y8 r( O& S, Y* B% ?
: B) |7 D5 X* u
就算系男仔都未有得吃,甘女仔就要拍边了

2 s# N1 A9 B1 l" @4 T( E  t我地拍边,拍边哈哈 哈哈
原帖由 bright 于 2008-7-7 19:43 发表
+ }+ E0 g! Z' p
  x# P( G6 X, i( w我地拍边,拍边哈哈 哈哈

5 B1 Q" h% |$ S- O4 R6 Y% M我行埋一边啊,我唔识拍边啊......

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复