楼主:豆豆ツ - 

【出品美食】中式葡国鸡

原帖由 bright 于 2008-7-5 20:06 发表
8 D4 _& J7 N& ^2 H豆豆就识食,距边度识整啊

( s' E- [6 i! {8 C2 q% ^! Y8 `甘都得啊? 甘都得啊?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
有得吃味得咯甘都得啊?
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-6 00:30 发表
9 [5 m$ }- E+ O: e有得吃味得咯甘都得啊?
* h7 K: l* Y* u3 f( Y5 v
我都系甘话,我都系等吃既。
原帖由 莫妮卡 于 2008-7-5 16:33 发表
% D5 B3 p  E0 o7 G% M豆豆,我要吃你整既' O. A1 O. r* M+ }8 ^$ C/ s
我笑 t
( z" b+ e# M" W
有机会既,麻烦你等下先啦甘都得啊?
味道,你今日整左未啊---
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-6 00:28 发表 4 Z% T3 `4 N9 v3 ]9 [, R* o
( S4 s/ a: [: {# g
我做记者姐哇甘都得啊?
3 Q1 {3 ~+ Y" f: ?

, J5 N1 I$ n, j: L1 y) i$ ^讲到你好识整甘既?甘都得啊?
原帖由 莫妮卡 于 2008-7-6 16:49 发表
, e( d8 C# {1 w- r2 v  u" ]6 r  H& r. u4 M! r( s- H! x7 q& e/ P! K
# c1 t3 H' q1 O- d( z. M2 s
讲到你好识整甘既?甘都得啊?

, d* Y6 \9 Q  z  o6 L我净系识讲姐哇甘都得啊?
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-6 18:33 发表 - y0 Z: S' K  h5 R: v  Y+ Y
6 s7 U( s! Y4 p. t8 M# n
我净系识讲姐哇甘都得啊?

1 [* a1 o( o; [3 g6 R 我笑  甘未变左得把死捞口?
好吃的磨呢.等我有时间整下J
原帖由 玻璃 于 2008-7-6 19:19 发表
1 i$ t  H- \$ e) U# Z2 n好吃的磨呢.等我有时间整下J

. E& s- p+ g% k) ]' c# }超好味架,你一定要试下啊---
原帖由 莫妮卡 于 2008-7-6 19:07 发表
2 Y* t% s7 O8 w) d# u  U1 _0 ?: I" V+ D- L6 g5 p
我笑  甘未变左得把死捞口?

) x* Y# p7 t% \# x无我把口,你哋又点会整到吃呢 我笑 
学习学习!!!!!!!!!!!9 I: J; x$ i. e1 q5 k) z6 V
- z% `, ?) {$ P0 H
几有卖相哦!
( i8 C, P) {* j. r4 E8 M( e/ ~4 }1 A& P7 Z- v
味道真系要自己煮下先
味道成功左,好高兴啊---
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-7 13:23 发表
0 u4 S3 P+ r& u6 C* I7 t: t味道成功左,好高兴啊---
* u3 k* p3 \0 U/ b+ g

, u" b% |( d+ t/ w: {下次味道要整比我地班妹仔C吃先得咯
耶耶 爾是未男JC蛇,吾是吾煮咯

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复