楼主:豆豆ツ - 

【出品美食】中式葡国鸡

原帖由 天马 于 2008-7-5 14:33 发表
* P  F" d, c: }4 x( A7 X甘都得啊? 切菜个只手好老甘喔
1 y. m/ w0 f# R* b- C0 q
甘我要做记者,又点仲有手去切菜呢甘都得啊?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-5 14:41 发表
4 f5 k* S1 G9 w% k
, f% [$ u8 s; |/ r$ E6 X0 p整左叫埋我哋去试下你手势咯喔哈哈

6 D- ]5 H+ h8 V* r' V耶耶 爾D未上灌村食羅
原帖由 味道 于 2008-7-5 14:43 发表
: u6 i$ |6 K' Z) }- @# ?0 t# h- [
* \! J, F; V1 }7 s甘都得啊? 沒紅酒用白酒得磨,是未放落雞個度!
8 [& k- b( D$ b  ]; v* B7 |5 b8 l
嗯,系用手捞下距果个步骤 哈哈 
其实系放油果个步骤就应该得既,个人中意咯 我笑 
甘都得啊? 好似沒提到幾時放油甘既,就是話D豬肉可以出油未講到再放油既
原帖由 味道 于 2008-7-5 14:48 发表 1 d; {, E7 k& I/ H9 g" B
甘都得啊? 好似沒提到幾時放油甘既,就是話D豬肉可以出油未講到再放油既

- B  k5 H7 A: Z/ ^你再睇清楚D啦,放左油果张相都系埋度咯甘都得啊?
第一页最后果张哇---
--- 愛好蠢咯,是未熟個時先放油,要吾要放豉油咯
领教了,得闲玩下先得。
我笑 t 豆豆快D回答愛問題哇
原帖由 味道 于 2008-7-5 15:01 发表 5 O% u0 a- d+ Y5 W0 U2 ^
我笑 t 豆豆快D回答愛問題哇
* W1 S' k' g, s# M) n) n
-- 放左油先炆哇
原帖由 味道 于 2008-7-5 14:57 发表 - _3 |+ o; _( S' S$ a$ z. l. H: w
--- 愛好蠢咯,是未熟個時先放油,要吾要放豉油咯
, O/ D: p' o' c4 v
你钟意吃豉油米放豉油咯甘都得啊? + q6 c& u6 ]( w4 K( l3 D) `
我屋企就放花生油架喇
我中意  多謝豆豆!
原帖由 味道 于 2008-7-5 15:17 发表
3 R' t1 h0 k/ h' A' v, X5 g* u) C/ m 我中意  多謝豆豆!

4 b! l0 }3 }$ O. g6 P  H; w多谢支持 我中意 
原帖由 天马 于 2008-7-5 15:40 发表
5 G3 k! j* O: o: o7 ~/ w' G甘都得啊? 味道好似只猪本笨.

8 z6 b1 y; n- e7 T; t又唔可以甘讲既,可能真系我写得啰嗦左啊甘都得啊?
9 U: l+ Z0 I% s# u
$ O+ _% @- _' y[ 本帖最后由 豆豆ツ 于 2008-7-5 15:53 编辑 ]

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复