楼主:豆豆ツ - 

【出品美食】中式葡国鸡

原帖由 味道 于 2008-7-7 15:46 发表
0 G8 O$ A/ V$ N. v7 f7 Y+ f, ~" M耶耶 爾又吾是男JC點知我吾煮
2 a9 m! W* _5 Z2 E# i  ~0 Z
我笑   我笑 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:46 发表 3 Q5 v* V0 F0 Z6 g
耶耶 爾又吾是男JC點知我吾煮
7 j6 ^) ?9 f5 |/ X, J& V

+ x) z3 H* @. D) Z  P0 i" r 我笑 t 尔味得把口,尔会煮咩
原帖由 kanon 于 2008-7-7 15:49 发表
: N* G/ p: ^, `7 z- @& e8 K% O/ n2 R1 P/ x# Z1 A9 _. {  H& g1 A* w
! c2 k" y. X+ O
我笑 t 尔味得把口,尔会煮咩

5 |5 }8 [" Z2 S" @  R:scnu 尋日我先煮左都吾知幾好味
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:56 发表 ( O/ G; p, ^. i$ s$ `
( N) S1 Q  y* F) P
:scnu 尋日我先煮左都吾知幾好味

. s' Q' b( E- M" u
. m2 e. T, L1 `5 ?. a 我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:03 发表 " K* X5 C# _" k1 Y; x. B' v
+ l8 s) i! X. k7 v) b& V
) m) x3 o& Y. k6 o, \& k
我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊

% \; V4 G; a, ?) B 我笑 t 大眾話好食就好食既啦!
原帖由 味道 于 2008-7-7 16:08 发表
3 y+ E. f. x0 @. G/ v8 v
  _5 g8 C( Z' m4 n7 F1 z 我笑 t 大眾話好食就好食既啦!
9 G$ A/ i6 `9 m1 p/ `6 k/ _
. s! n/ ?/ r) t7 ^
我笑 t 果D大众味就系尔咯
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:03 发表 ) a! K! L* B+ R/ M+ o
2 u! z% K" T0 b1 t  a5 |; w' U
. G# X' X( [( }7 X! \. D, E# H
我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊
$ n. j4 }0 Q. m3 J% b$ {6 v
距分明系想吃人地煮既野,唔好上当啊.
原帖由 bright 于 2008-7-7 16:14 发表   a2 S8 ]5 Z; t
! ?1 t( |( Z+ n# b
距分明系想吃人地煮既野,唔好上当啊.
+ h4 t6 ]* [: t- o2 ^) z4 c
$ Y7 ]5 U1 v- \5 ?5 b
我笑 t 尔之前又味想吃,我先吾信拒识煮啊
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:17 发表 ( ~. b5 c9 |' k( I1 n+ Q( d

; V7 f8 p7 H  m: }+ j
/ c2 R. H4 b' V3 J  g9 @' Z9 w 我笑 t 尔之前又味想吃,我先吾信拒识煮啊

8 e; r& J$ J- P' g4 O8 h1 F-- 我尋日就是識煮碌!
原帖由 味道 于 2008-7-7 16:18 发表
' {$ W3 E5 H. i- j: r# w8 D5 D( Z+ }6 w: p: s: k* x2 U% j: T
-- 我尋日就是識煮碌!

! i, b/ O6 Q6 q: l0 ~5 i  B5 ~
, |, a* Z; G4 p 我笑 t 我听尔吹既水听到怕咯,仲信尔咩
啊肠话寻日识者,今日就唔知既蛇,煮阿J未知咯.
我笑 t 叫拒煮,不如自己系屋企煮仲快啦
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:38 发表 ' k8 `# r( v8 f9 J
我笑 t 叫拒煮,不如自己系屋企煮仲快啦
7 Y) r# Y: {2 {- J5 H
甘尔煮蛇,爱又吃。
好玩  尔提供场所咯
我笑  记得买埋材料喔

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复