楼主:快乐源自内心 - 

珍惜生命,远离熬夜

快乐源自内心 发表于 2013-03-23 10:49:58 " i& d, M  i$ T# ]9 t: d9 A
[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-3-23 10:26 [url=forum.php?mod=redirec
5 ], c6 _+ p7 k1 i
我带大女睡,唔使奶奶!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
云淡风轻 发表于 2013-3-23 12:01
6 o" _- L7 R* o( J0 l" r# J  U睇唔惯你扮嘢咯
. e& Y1 l( A  Y1 c4 H% z1 i
{:157:}早滴训就好扮野架?
慧在咫尺 发表于 2013-3-23 12:15
; t* V- ]. n( e0 Y1 K我成晚都冇瞓。

% j2 h/ v3 V; Z+ Z9 x, U: G  b) r6 a$ `甘你仲唔去休息下
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-3-23 12:28 : t0 [9 Y; d5 a, i  y
我带大女睡,唔使奶奶!
: |; R3 [. C  |& _* C
{:153:}半夜起床换尿片
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 11:35
3 l5 B8 Q* b; H$ k* `3 R按左好多次你都唔开
) E5 N" ]5 H( O$ i  B% `: k  @+ ^
你耐左未番黎按错门铃啦
david-liu 发表于 2013-3-23 13:58
. C, C+ p( {) a! o& R8 x你耐左未番黎按错门铃啦
- C  g/ O8 _: b
{:176:}明明见到你的衫裤晒左出来架,无错啦
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 14:00
9 i5 V. o0 q% L+ G+ H. U# X1 ?1 v明明见到你的衫裤晒左出来架,无错啦

1 k. `. }- k1 e# }1 l你睇错左好磨,我系楼上果度啊
david-liu 发表于 2013-3-23 14:01 ( B, A+ c( N2 y1 J9 Y$ F/ W; l
你睇错左好磨,我系楼上果度啊
1 U9 w7 Q) T7 d( X$ P4 R! ]
{:176:}无可能既,明明见到你种个几盆百合既
david-liu 发表于 2013-3-23 11:33
  {% t0 X, n6 d新装左门铃
- H# }9 g  g  v5 t- k
{:190:}甘大个人锁匙都无,我先唔返你度
快乐源自内心 发表于 2013-03-23 12:35:19
4 [( M7 D9 e$ P[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-3-23 12:28 [url=forum.php?mod=redirec
+ @5 ~: n- |4 e
都唔使,睡前一次尿,一觉睡到大天光!^o^
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-3-23 14:11
* o1 w; E8 U. R5 A( q6 }都唔使,睡前一次尿,一觉睡到大天光!^o^
8 T/ n& p6 X* I
{:185:}几好凑哦
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 14:12 ' T' C' c! i0 b' B" d
几好凑哦
7 \, l$ M% G, Z
都算听话,但调皮!很头痛!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-3-23 14:46 % `5 a& ]# C/ d' w8 g  o2 F4 s
都算听话,但调皮!很头痛!

1 ^* N7 d" r! }; \  V0 Q4 x; T调皮先聪明{:184:}
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 12:35 + S+ D) Q, [3 B9 C# T0 n
半夜起床换尿片
6 i5 y( Q7 s2 ^. X% T
到加都未瞓
慧在咫尺 发表于 2013-3-23 15:04
* j& H! d* d% f5 d6 T到加都未瞓

/ ^5 e  O3 N; g1 B/ t要帮手做生意么?还是像通一样失眠

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复