楼主:快乐源自内心 - 

珍惜生命,远离熬夜

david-liu 发表于 2013-3-23 10:23
* ?" p2 f1 z$ k& `" o7 ]你一直都冇放低钥匙架啦,菜照买,饭照煮
2 U: \: V+ q6 d: H
你都无俾过{:178:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-3-23 10:26
3 _$ e9 Z9 a& ^, r- M早睡早起早回帖!

) P% X) r" w  `; N3 D( @8 \; J8 l* N你现在有得早睡么?半夜唔使奶奶啊
一穷二白 发表于 2013-3-23 10:15 ( m. r3 [1 U2 P6 G3 U9 N/ |
训多阵先

. Y/ }( B; C3 ~3 h现在升左职开心拉,自由啦
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 10:49
, D1 A) z* P6 F  u( k4 v! ?你都无俾过
: ~. s/ R9 |: U0 ^! ?# z- d2 {9 z7 Q
所以你一直都冇放低钥匙咯{:176:}
david-liu 发表于 2013-3-23 11:04
: G! D: Q$ ~4 Q所以你一直都冇放低钥匙咯
, _4 X* M4 k/ k/ F5 s
切……甘我点返去
哟,思想家竟然学人话早训?
云淡风轻 发表于 2013-3-23 11:22 ! H( P% M7 W) w8 \
哟,思想家竟然学人话早训?
. c. q/ [" e/ ?5 @2 r0 s# b
{:157:}你就思想家
快乐源自内心 发表于 2013-03-23 11:26:07 9 G& [6 l! y5 |2 k$ q
[quote]云淡风轻 发表于 2013-3-23 11:22 [url=forum.php?mod=redirect&go
3 `: i1 k& h: d
你是思想家的祖宗
云淡风轻 发表于 2013-3-23 11:28
# V. p+ p2 \" }你是思想家的祖宗
# N* h. O& V6 p! I5 U
{:157:}肥风你想点
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 11:19
+ m4 }3 ]' ]$ U切……甘我点返去
' `# L& e% O# `7 _3 e6 J) Q3 N
新装左门铃
david-liu 发表于 2013-3-23 11:33
# r3 J" W' b& p+ ^8 T2 _6 L新装左门铃

+ d; _! n  ?2 E- K6 B6 j按左好多次你都唔开
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 11:30 9 h7 s0 U$ C, R$ T" A2 \# O7 n
肥风你想点

. a( d6 v0 g2 m4 F5 Q0 e. k{:153:}想叫你唔好扮嘢
云淡风轻 发表于 2013-3-23 11:58 7 f# s- b& G9 W! V5 P: \4 ^3 N
想叫你唔好扮嘢

# J  n8 n3 [" Z, S{:154:}关你咩事
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 12:00
3 \0 b" l5 h. O& V9 H关你咩事
" e8 U+ c' r5 v; G( a, w  [) U% _
{:165:}睇唔惯你扮嘢咯# w) {  O8 B1 P
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 08:35
$ |& Q9 [2 f% ^0 o' |你好早训咩?甘早醒左啦?

0 D- X# w* f. |7 m我成晚都冇瞓。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复