楼主:快乐源自内心 - 

珍惜生命,远离熬夜

一穷二白 发表于 2013-3-23 03:37
; A) T3 R  ^2 q% L/ k/ M  r
哗,你呢个钟数仲唔训既?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
慧在咫尺 发表于 2013-3-23 04:16

6 z+ `5 ~5 i# r, w( H/ }( d* w/ v{:157:}你好早训咩?甘早醒左啦?
sam1001 发表于 2013-3-23 05:22
/ ]* ]1 p  L0 E) d  @, ]" R
仲唔去训{:157:}甘早起床饮早茶咩
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 08:34 . J- P% H9 m7 J- O
哗,你呢个钟数仲唔训既?

5 n4 W" `& X8 ]& \{:106:}系咯!!昨晚发S成夜冒睡意
三点训嘎路过…………
一穷二白 发表于 2013-3-23 08:57
; y; f7 H/ b1 h% o系咯!!昨晚发S成夜冒睡意
! J7 t8 N0 m) r- H" f2 `" V
甘你今天休息,现在去补眠啦{:151:}
钓鱼仔 发表于 2013-3-23 09:04
: r) V& v8 u2 |; U8 r8 l) Q$ _三点训嘎路过…………
% i/ f& {0 y6 Q: N. [+ `
{:78:}健康版主要起带头作用
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 09:05 ( l% B' g& X4 j
甘你今天休息,现在去补眠啦

& W& ?3 f( c9 \+ @1 E( F白天好难训既
钓鱼仔 发表于 2013-3-23 09:04
& s) V( @* k* R2 i; J* S三点训嘎路过…………
3 K) ]* @. ?3 q3 m8 C! z2 D' J. v
早点睡
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 08:34 / A  N9 U: C2 f# H! u# C
其实12点训都好夜罗,甲拐你要好好吃饭,好好睡觉,好好生活

0 n1 A9 g. ?( ]. j  o1 F4 |0 d6 n遮系又系王杰唱个句:可以笑的话不会哭......不过有人咁关心,起码都要心领啦。
一穷二白 发表于 2013-3-23 09:07
& y7 A6 D% d! D白天好难训既

+ N+ m' e- B2 U8 a2 N我话我唔眼训就真碌{:165:}或者在想着梦中情人睡不着
甲柺 发表于 2013-3-23 09:35 + F7 F4 E4 G3 e6 h  h# J8 `% ^7 Y0 w
遮系又系王杰唱个句:可以笑的话不会哭......不过有人咁关心,起码都要心领啦。

0 N. D3 v" g3 ]* r9 T原来你是伤心王子,不是青蛙王子
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 09:45 7 T: ~% ^* K8 u$ G% b' U& Q
我话我唔眼训就真碌或者在想着梦中情人睡不着
- Q" \8 R# y' }! m
训多阵先
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 08:33
! g9 @# J4 S  m5 u/ K8 Z你又唔俾锁匙我今天的心情点啊?
: ]1 s" {5 i6 [4 V. [7 P, `4 A- O
你一直都冇放低钥匙架啦,菜照买,饭照煮
早睡早起早回帖!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复