楼主:豆豆ツ - 

【出品美食】中式葡国鸡

原帖由 莫妮卡 于 2008-7-5 16:33 发表
5 m) o5 {% h/ V! ^豆豆,我要吃你整既/ q+ g  S" j+ U% c3 z$ q; b
我笑 t

. k( C' e( ~3 @有机会既,麻烦你等下先啦甘都得啊?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
味道,你今日整左未啊---
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-6 00:28 发表
, @! R* O( p* ?4 n7 {0 Q* m$ U
$ n9 `! G! _6 T1 I8 _7 m5 S我做记者姐哇甘都得啊?

% ?' ^7 C/ R2 H1 N/ L
# c9 d% x6 i5 N7 o( b讲到你好识整甘既?甘都得啊?
原帖由 莫妮卡 于 2008-7-6 16:49 发表 3 y0 e8 k4 y; H- f9 A6 j0 }

2 N# K1 V7 \* {: G
/ n+ [4 d0 e3 t5 u0 h5 j# `# m讲到你好识整甘既?甘都得啊?
/ H5 W! a8 p! t
我净系识讲姐哇甘都得啊?
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-6 18:33 发表
' O  V  R$ r, G- K! u% [5 K4 k! m" l/ c. I+ b- X* J$ e6 O! V! d
我净系识讲姐哇甘都得啊?

' l5 [; u( e, \8 C7 Q, T- k 我笑  甘未变左得把死捞口?
好吃的磨呢.等我有时间整下J
原帖由 玻璃 于 2008-7-6 19:19 发表 ' ]. G! b/ `3 X6 g( \
好吃的磨呢.等我有时间整下J
$ \8 T1 M! R0 Y" X5 B% Q  {
超好味架,你一定要试下啊---
原帖由 莫妮卡 于 2008-7-6 19:07 发表
+ W# b- `0 X3 K2 ~) z8 b
6 s8 ^/ P% d3 n 我笑  甘未变左得把死捞口?
2 Y! B4 Q# U: i9 g9 [
无我把口,你哋又点会整到吃呢 我笑 
学习学习!!!!!!!!!!!
; w# m' @' G: y. j: N
7 x) |: N3 p! |5 v6 v' j% ?1 f) L几有卖相哦!- [& v8 Z- N8 T# m& m

% {7 \) Z' R6 N9 H0 ]. ]9 ]味道真系要自己煮下先
味道成功左,好高兴啊---
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-7 13:23 发表
0 U2 ^$ {6 |2 |味道成功左,好高兴啊---
7 u+ B, N7 P6 {' ~9 i
/ q6 M1 D& s& u8 B$ l  L7 }
下次味道要整比我地班妹仔C吃先得咯
耶耶 爾是未男JC蛇,吾是吾煮咯
葡国鸡既来由系点加?---
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:15 发表
3 A' R4 n0 Q+ D耶耶 爾是未男JC蛇,吾是吾煮咯

% {2 |; |3 @0 ~& c  X$ N8 F" _0 ?$ {9 T2 ^" R* q9 {* Q1 Z
我笑 t 就算系男仔斯尔都吾会煮啦
耶耶 爾又吾是男JC點知我吾煮

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复