楼主:豆豆ツ - 

【出品美食】中式葡国鸡

葡国鸡既来由系点加?---
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:15 发表 $ ]$ z: v6 c% C3 \. E+ r
耶耶 爾是未男JC蛇,吾是吾煮咯

, X/ h+ {7 K( S6 i  n
$ @8 Y% y& Y/ X 我笑 t 就算系男仔斯尔都吾会煮啦
耶耶 爾又吾是男JC點知我吾煮
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:46 发表
* q# C* c2 _! G' x# Q9 Y. A耶耶 爾又吾是男JC點知我吾煮

- G. V0 K* ~+ [9 C" e3 c) A 我笑   我笑 
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:46 发表
4 s) M, O5 @: r  {耶耶 爾又吾是男JC點知我吾煮

# {& n! N! q# f7 d6 T
9 R: ?3 I+ O% Q$ k& F1 ]9 } 我笑 t 尔味得把口,尔会煮咩
原帖由 kanon 于 2008-7-7 15:49 发表 # l3 g& y1 J* i) z

/ M; P4 E0 N6 G# Y3 v6 K1 O; N: l5 K* ?& x9 l; d$ E
我笑 t 尔味得把口,尔会煮咩
# a8 D' c! Q: h( N% o9 I3 G" R
:scnu 尋日我先煮左都吾知幾好味
原帖由 味道 于 2008-7-7 15:56 发表 # |! T/ h, M; G5 J! H5 c
( D3 b' e' n6 s' @3 X* M
:scnu 尋日我先煮左都吾知幾好味
4 G' L6 M( [$ x0 j

8 K+ E$ b* f; |; w6 D2 h 我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:03 发表
! w3 p7 J- y# `7 c" w' n! j, z% n3 f5 A) q* i7 Q7 C5 W3 b

6 z/ ^/ W# K9 M, p! X* y9 w# G5 h( _ 我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊
; y5 X! L8 Q$ O1 t8 J. T$ R
我笑 t 大眾話好食就好食既啦!
原帖由 味道 于 2008-7-7 16:08 发表
! k* H4 h- t( M: N1 ?1 L$ N" i" z1 V& i* C
我笑 t 大眾話好食就好食既啦!
! o  R0 `0 j, F5 f

# M( S3 _* w3 {2 m 我笑 t 果D大众味就系尔咯
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:03 发表
% j, Q$ |5 ^) O/ j  ~9 U: Q2 c# h% f2 W, j4 _  ]; R
5 e( t! [0 `: `0 O7 K; P
我笑 t 依加就系得尔知,边个知好吾好吃哗。吹啦尔啊

5 V( t  K- I. B' ?3 E* ~7 D距分明系想吃人地煮既野,唔好上当啊.
原帖由 bright 于 2008-7-7 16:14 发表 3 C+ X8 c- w4 ^" j; ^% A
- [( x# i( ^; U0 W0 i7 m( c& T
距分明系想吃人地煮既野,唔好上当啊.

' i  M9 R8 \& s# e( V" m! A
) [7 R: Y* T; Z( E* x8 a 我笑 t 尔之前又味想吃,我先吾信拒识煮啊
原帖由 kanon 于 2008-7-7 16:17 发表
2 N  N7 H; }- \* T; B: X& N% L: W3 {& ^

2 I5 R: A0 S7 v9 ]- l 我笑 t 尔之前又味想吃,我先吾信拒识煮啊
8 s, C# U+ T' z; f7 |- g
-- 我尋日就是識煮碌!
原帖由 味道 于 2008-7-7 16:18 发表
- S9 b* P: W2 q, M  D5 `( d$ Y( x2 l, n: S5 o1 Z
-- 我尋日就是識煮碌!

" }- p9 q& \3 Q
5 C/ t/ T' g0 ~% p# } 我笑 t 我听尔吹既水听到怕咯,仲信尔咩
啊肠话寻日识者,今日就唔知既蛇,煮阿J未知咯.
我笑 t 叫拒煮,不如自己系屋企煮仲快啦

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复