楼主:Nicole木习习 - 

Je...

李清水 发表于 2012-6-18 13:55 ( n. T4 Q- \" w/ O& i+ g
吾系要来做咩野
5 a% X: w1 ^$ Q* {, @. `  F# v
P咩好呢,P钓鱼仔计数量....{:153:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:28 # @, W4 j; e" K
甘就吾清楚,你可以问下刘版,好少钓鱼人好少会用人品来担保嘎,因噗人品吾好会咩锅嘎

3 k% X( o8 S. v" A$ C是但啦。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-18 14:00 / M/ x" h- J. j: F
是但啦。。。
" K$ L+ F0 [# ]7 S
妖................
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 14:01
& Q0 ?0 r2 t% o2 z6 a- z1 Q# y妖................
1 T) V- H# v2 L4 n
俾你哋威晒吖嘛。。。
3 Y. J. Z2 _; k& V6 I系我D贴度,唔准讲粗口哈。。。
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:31
, l& v3 M" u! x0 Z0 Y人品还可以嘀
% H" s) t; K- v. T3 J
唔知哦咁,同你唔熟。。。哈哈
李清水 发表于 2012-6-18 13:47
3 y' M+ M" c0 s9 F+ J) |" K( G  H双方各打五十大板

! _& `5 W' K# h% o& [我无错咯。。。6 R& o* s+ X1 a* {# p
david-liu 发表于 2012-6-18 13:21
2 v5 @) P( `: s' ]9 }3 C唔系点叫“小魔女”哇!
, F  @2 h# k. y* V
{:154:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:22
& h1 D- X( L- M5 r( z2 ^木板怕......................

0 J5 c6 }+ ]" I9 \1 _9 k9 F# G{:99:}
呵呵,又不幸言中,钓鱼仔“自谋多福”吧!{:195:}
david-liu 发表于 2012-6-18 14:26 ; O4 p( o; D0 [
呵呵,又不幸言中,钓鱼仔“自谋多福”吧!

" A# _' O; m6 D5 r{:157:}{:157:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-18 14:12 ( U  m* V! A6 ~8 e' y3 G! G
俾你哋威晒吖嘛。。。9 L/ M" ]0 T  C# c
系我D贴度,唔准讲粗口哈。。。
( ]  j% U7 W4 U' f6 f
{:153:}妖妖妖.......................
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 17:27 6 E* f. V0 i: z+ r+ F0 k
妖妖妖.......................
# D1 y  P) k$ G
仲讲系咪?
2 m' E' X* i8 F* e后果自负哈。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-18 17:33 ; S5 Z: [# g8 i3 }* v2 C
仲讲系咪?% f! K: K3 d) ]
后果自负哈。。。

R6 `7 ?! ^% R5 o; g% p9 o{:157:}甘都叫粗口????
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 17:34
8 \% _: @9 ~+ i) f0 M: M" H甘都叫粗口????

& }. l% ?# ^$ Z: u) Y7 F5 \7 j' Z哩个字算。。。7 ^! w5 ~) x7 B4 M  I1 {! `; b& t
Nicole木习习 发表于 2012-6-18 17:35 0 M4 ]( W( p% t  P! m2 `
哩个字算。。。

9 s4 q" V! ?: _9 J+ s{:157:}无天理

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复