楼主:Nicole木习习 - 

Je...

李清水 发表于 2012-6-18 13:55 $ \. g5 I. J- A  ~! S1 U
吾系要来做咩野
! J0 u. X. v& k/ Y# k
P咩好呢,P钓鱼仔计数量....{:153:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:28
/ b2 U, H; }% q1 J* P' C甘就吾清楚,你可以问下刘版,好少钓鱼人好少会用人品来担保嘎,因噗人品吾好会咩锅嘎
. k/ k& k: l) z7 F1 A) E
是但啦。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-18 14:00 8 a6 W) R1 F6 w# i, A
是但啦。。。

) g& }, G) w, y6 x& W妖................
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 14:01 1 y! B  I& {3 \; r  _
妖................
# @, E" k, ^8 l. ?7 N! d
俾你哋威晒吖嘛。。。, D2 O* I: C0 A8 c6 \1 L: Q! p
系我D贴度,唔准讲粗口哈。。。
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:31 7 ~5 j% }" e+ p
人品还可以嘀
8 w+ P% A" ?6 I8 C  V6 t
唔知哦咁,同你唔熟。。。哈哈
李清水 发表于 2012-6-18 13:47 7 f9 e: t4 Q# n6 l
双方各打五十大板

) y2 ^  k5 ]7 C: Z  `; Z我无错咯。。。" A. D* X# ?/ j" g0 b" u$ y
david-liu 发表于 2012-6-18 13:21 9 Z3 b* |; ]  E) ^6 j: Q+ i6 @
唔系点叫“小魔女”哇!

3 G* ?% s1 i1 W2 [" S& M& D{:154:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:22
+ ]4 \, p* H3 l* Q) G3 @. Z1 q8 ?+ b木板怕......................
1 J4 d& y  l% [$ h
{:99:}
呵呵,又不幸言中,钓鱼仔“自谋多福”吧!{:195:}
david-liu 发表于 2012-6-18 14:26
  X/ G8 @  a/ G2 M- o1 Y, _% l. I9 k呵呵,又不幸言中,钓鱼仔“自谋多福”吧!

. g, v' |2 {+ N; N3 ?0 g, Y{:157:}{:157:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-18 14:12 5 n! l" R5 b3 m3 [9 U( I! }
俾你哋威晒吖嘛。。。
6 [6 g  r' K& N2 Q+ T系我D贴度,唔准讲粗口哈。。。

H* M7 V' c$ |7 D/ S3 ^{:153:}妖妖妖.......................
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 17:27 # [8 M. r/ t2 L" P
妖妖妖.......................

$ Q; ~6 J6 z% ?) ?$ }8 z仲讲系咪?) G( a' V4 r0 k/ r
后果自负哈。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-18 17:33
" @4 C$ _9 R+ @/ \- ~; p仲讲系咪?9 n% f% ?, M6 y5 t- l3 A) V
后果自负哈。。。
! F9 _. H/ W! Q$ n0 f8 }
{:157:}甘都叫粗口????
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 17:34 & W. A6 o" p* X! [% H
甘都叫粗口????

. ]0 [5 `3 U: i; f哩个字算。。。
* l' u% c8 {9 \/ `* \- W" ~2 n
Nicole木习习 发表于 2012-6-18 17:35 " ]# F0 z0 ?7 t
哩个字算。。。

' u8 U9 O; T/ e, |{:157:}无天理

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复