楼主:Nicole木习习 - 

Je...

david-liu 发表于 2012-6-18 13:35
6 I0 \- G2 g7 q4 u, \咁就仲大锅咯,睇怕街口又要有一场“腥风血雨”咯!1 l7 t/ s* w1 }7 B6 [3 \- E2 j
你唔好累街坊啊
1 T+ V5 v  N3 y4 z: b( X; @
{:153:}巨第一个肯定会稳你嘎
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:35
* X0 g9 c# ^# \2 ^0 g我饼系无人嘎山中,过原始人嘎生活,稳吾到嘎

3 `& b( P8 J& O' Z2 n弊在你已经俾人点左相了蛇,你个窦都俾人知道左咯,“和尚同庙”哈哈
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:36 0 B9 R8 f- c/ N5 A
巨第一个肯定会稳你嘎

, k: X% Z2 K+ O6 \3 B知道就好啦,我对你钓鱼仔都唔算好衰者,唔好甘对我啦{:106:}
david-liu 发表于 2012-6-18 13:38
# t: K3 a0 `( ?5 I3 R) S% `知道就好啦,我对你钓鱼仔都唔算好衰者,唔好甘对我啦

: T' T) |- f" x. g- |( k9 E{:185:}巨稳你先梗系你搞店先(先由你出马亲自下厨先啦)同我讲啦,点你都系超版,我地打杂嘎,过过场喳....
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:40 7 F: C4 v2 r2 ]3 ~
巨稳你先梗系你搞店先(先由你出马亲自下厨先啦)同我讲啦,点你都系超版,我地打杂嘎,过过场喳....
7 ^4 f5 x& e; j5 i$ Y
{:98:}我依家已经唔系超版啦
david-liu 发表于 2012-6-18 13:41 9 P5 t0 J4 J5 o' K
我依家已经唔系超版啦
& a9 o& y7 ~- F7 f6 k+ Z# X% ]
{:153:}护法大师,
Nicole木习习 发表于 2012-6-18 13:24 8 l4 q" ?5 e' G+ R. C
之前,我系见你黎过,我先去你空间嘅好磨。。。
* Q  m* m) e; y, y: r2 O& Z系你偷入我空间。。。
! I8 V# O1 ~  Y! [5 ?* P5 z1 \/ m
双方各打五十大板
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:25
: i: M( c% l( L5 h, Y我以钓鱼嘎人品担保,我无入你嘎空间嘎

; E, \0 y8 B, w& `, U- w1 [: x由我来执行——双方各打五十大板
李清水 发表于 2012-6-18 13:47
7 N& @! X% S4 r* \由我来执行——双方各打五十大板

. @2 M* p. J2 o. K{:185:}甘我自己打先罗{:177:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:49   k) x! {3 W; d
甘我自己打先罗
2 e4 z2 N$ s$ U# [0 k
好,我打习习的{:173:}
李清水 发表于 2012-6-18 13:50 3 T2 ]" G9 J+ P( W
好,我打习习的
9 S6 f( K, j& H" e8 q
你敢????
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:51
! h9 n% {' R! n- `0 }* o你敢????
7 f: s  a2 G  h4 b2 K5 _
护法在此3 r" T+ M0 G9 Z9 S4 {! B9 A) p
谁敢阻拦别人的洞房
3 U3 j% n# K* |1 U1 G. r6 O+ F我且有尚方宝剑在此——挡我者死{:176:}
李清水 发表于 2012-6-18 13:54
3 r1 \- O2 [  ^" t" ~3 F护法在此' a2 V7 J& r, [% S. X' E. E# U! x
谁敢阻拦别人的洞房: J8 Q5 d, g  W, U' d5 \
我且有尚方宝剑在此——挡我者死
& D3 ]& `8 Z" h9 m5 k
{:157:}官大一级压力人啦
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:54
) f9 n! y$ n" I$ m9 \2 v- P官大一级压力人啦
6 x# P0 {) E& v# ^
吾系要来做咩野{:176:}
李清水 发表于 2012-6-18 13:55
9 e4 }3 G7 z1 e3 m吾系要来做咩野
$ V# l# G' E0 n
{:184:}我决定要同你PK,,,

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复