楼主:Nicole木习习 - 

Je...

Nicole木习习 发表于 2012-6-18 13:24   O) L- u& l! C8 O. A
之前,我系见你黎过,我先去你空间嘅好磨。。。
' o5 R) p2 ^4 S7 G! c/ c* {* K. \系你偷入我空间。。。
& R5 j% S6 d* E, ]  L7 n
{:165:}我以钓鱼嘎人品担保,我无入你嘎空间嘎
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2012-6-18 13:21 % |1 ]; k8 U9 G% d  Z4 {4 W
唔系点叫“小魔女”哇!

$ R- s. _5 ]& @  q5 _{:154:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:25 1 e  p% N8 O6 w
我以钓鱼嘎人品担保,我无入你嘎空间嘎

" U3 M% c: |  X5 z7 q1 Y7 d咁。。。难道仲有另外一个钓鱼仔?
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:24
9 k* ^5 Q: K1 H2 W9 v* b" D巨吾会系坛入边声讨我哇
. p( [" g( E" B' g' Y+ H# ~
怕且机会好大,甚至放暑假亲自上黎讨伐你添啊
Nicole木习习 发表于 2012-6-18 13:27
0 V+ M- V1 `! Q; K3 p5 d% d1 M咁。。。难道仲有另外一个钓鱼仔?
8 t& X) `, a, ], n! N6 G
$ t$ R* {7 c- Y/ n1 Y( C4 b4 L
{:165:}甘就吾清楚,你可以问下刘版,好少钓鱼人好少会用人品来担保嘎,因噗人品吾好会咩锅嘎{:176:}
david-liu 发表于 2012-6-18 13:27 ) M7 S/ F! d& b$ K
怕且机会好大,甚至放暑假亲自上黎讨伐你添啊
. H; c# I4 D* q) q$ v. ~# h, U9 x
{:185:}关机,潜水,
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:28 : V- i% \- S6 u! j* T: h% i
甘就吾清楚,你可以问下刘版,好少钓鱼人好少会用人品来担保嘎,因噗人品吾好会咩锅嘎
& ^! \3 s! ^0 S
所以你味系“二炮”咯
david-liu 发表于 2012-6-18 13:30 1 p: U1 i' X% k! C
所以你味系“二炮”咯

" B( p! V7 i/ k, s. b{:174:}反正就无咩过锅甘啦
人品还可以嘀
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:29 , q) Y$ R5 M+ n" N* R
关机,潜水,
7 m. v. y" I5 p6 w& m6 S/ S
勇敢去面对啦,费事成个“神坛”既人都去抄你啦
david-liu 发表于 2012-6-18 13:31 0 z' E* H) B" h' R0 C  P; F5 s& n

7 ^5 t* H/ J; P0 b; k{:185:}从化真系吾系好大嘎,,,,,,
david-liu 发表于 2012-6-18 13:31 + \5 b; V9 R/ J1 a' I. d

9 ~0 e9 L: P, \( _8 W{:185:}打算收到木版过从化嘎风就休半个月病假,饼买去钓鱼,
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:32
- z3 `- [, O, L7 s/ f/ J& X8 \从化真系吾系好大嘎,,,,,,

1 `6 _6 T  V& ~+ \$ L! {$ ?2 x0 ?我讲嘢唔系全部都岩,就系仲未错过者{:153:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:33
+ r5 q5 v' L' _4 ^8 K打算收到木版过从化嘎风就休半个月病假,饼买去钓鱼,
# }3 q: v# K: P. {3 M7 G0 q, i, z
咁就仲大锅咯,睇怕街口又要有一场“腥风血雨”咯!{:153:}
+ N0 }$ S# ^! B0 W/ M你唔好累街坊啊{:106:}
david-liu 发表于 2012-6-18 13:33
2 T! A0 ]; j0 L2 V3 {% c我讲嘢唔系全部都岩,就系仲未错过者

i/ m. t$ s# Y{:183:}我饼系无人嘎山中,过原始人嘎生活,稳吾到嘎

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复