楼主:Nicole木习习 - 

Je...

david-liu 发表于 2012-6-18 13:35 , a8 ]8 V. c: e- k
咁就仲大锅咯,睇怕街口又要有一场“腥风血雨”咯!
! S* z) j0 ^. E0 N$ T你唔好累街坊啊

( T# u" J, ^8 E9 @{:153:}巨第一个肯定会稳你嘎
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:35
: ^. p3 T& N/ m0 F我饼系无人嘎山中,过原始人嘎生活,稳吾到嘎
; w& k8 x/ r2 e' [8 U  t$ i, q* m
弊在你已经俾人点左相了蛇,你个窦都俾人知道左咯,“和尚同庙”哈哈
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:36
5 \0 ]9 q6 p. o8 W巨第一个肯定会稳你嘎
7 M9 [- b1 |$ a7 n, ^  _8 j0 T
知道就好啦,我对你钓鱼仔都唔算好衰者,唔好甘对我啦{:106:}
david-liu 发表于 2012-6-18 13:38 5 P7 c! J! V* P0 P% R4 J2 G* y" {
知道就好啦,我对你钓鱼仔都唔算好衰者,唔好甘对我啦
4 |7 W3 q# d7 A! a4 [. r1 p3 j+ v
{:185:}巨稳你先梗系你搞店先(先由你出马亲自下厨先啦)同我讲啦,点你都系超版,我地打杂嘎,过过场喳....
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:40
- X! D. y9 O+ g  P: n6 q巨稳你先梗系你搞店先(先由你出马亲自下厨先啦)同我讲啦,点你都系超版,我地打杂嘎,过过场喳....
8 E2 b+ B1 t- I' M( l
{:98:}我依家已经唔系超版啦
david-liu 发表于 2012-6-18 13:41
* S0 r* J2 @" V% S我依家已经唔系超版啦

3 _2 @7 b+ Z$ q" ?  d9 P{:153:}护法大师,
Nicole木习习 发表于 2012-6-18 13:24 4 D" @: O+ I+ v- e* N2 x7 X
之前,我系见你黎过,我先去你空间嘅好磨。。。
9 H# G7 Y5 Q! T6 r/ i系你偷入我空间。。。
0 C3 o; p& S% ~+ y3 j2 h
双方各打五十大板
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:25
# P( k# F9 n/ g9 v" w我以钓鱼嘎人品担保,我无入你嘎空间嘎

' f0 x0 b( z  I: r: x由我来执行——双方各打五十大板
李清水 发表于 2012-6-18 13:47
; _+ t" B; J% I0 s由我来执行——双方各打五十大板
2 u  D# _) u4 M; a& P( t, S" _7 A
{:185:}甘我自己打先罗{:177:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:49
; Q8 b! O4 v. w% w7 n9 w甘我自己打先罗
7 Y& W* N$ s0 i! l! z$ F. V
好,我打习习的{:173:}
李清水 发表于 2012-6-18 13:50 ) M* s8 A6 g0 g$ N
好,我打习习的

, T( V$ g: j" a/ n  u( n7 E+ B4 @你敢????
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:51
8 ^/ Z7 a6 W  }. b/ i你敢????

& ^: j- @! ]" y6 m. X  \5 f护法在此# w$ W! n8 i9 y
谁敢阻拦别人的洞房
+ g% V. a& t7 s# G我且有尚方宝剑在此——挡我者死{:176:}
李清水 发表于 2012-6-18 13:54
. @$ `# c% Y8 S2 r护法在此6 s8 r$ n8 ]* K7 @0 j2 Q
谁敢阻拦别人的洞房
+ a" l7 r' g" W6 n我且有尚方宝剑在此——挡我者死
. J$ d# s5 @/ T) B  I
{:157:}官大一级压力人啦
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:54 3 L  d- C1 O% Y
官大一级压力人啦

# ?! l6 }1 ^, @, l7 g: P吾系要来做咩野{:176:}
李清水 发表于 2012-6-18 13:55 ( A; U$ K9 ^6 c: ]( x8 E/ F. w2 j
吾系要来做咩野
& D1 A% a$ f' u5 D& z6 w
{:184:}我决定要同你PK,,,

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复