楼主:Nicole木习习 - 

Je...

david-liu 发表于 2012-6-18 13:35
: I% p1 n& _% [, `咁就仲大锅咯,睇怕街口又要有一场“腥风血雨”咯!* o6 h9 c9 ?0 ^. B) h
你唔好累街坊啊

9 }' b: b' v0 t{:153:}巨第一个肯定会稳你嘎
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:35 / n, Q9 W) X5 }$ G8 o0 t4 |$ C
我饼系无人嘎山中,过原始人嘎生活,稳吾到嘎
( G2 B# w5 o( _; Z8 \7 r" P
弊在你已经俾人点左相了蛇,你个窦都俾人知道左咯,“和尚同庙”哈哈
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:36 7 X# H# c3 @) L# V6 E( N
巨第一个肯定会稳你嘎

$ ~# {0 r; p: L4 T" U知道就好啦,我对你钓鱼仔都唔算好衰者,唔好甘对我啦{:106:}
david-liu 发表于 2012-6-18 13:38
2 }* |: J5 e, J$ Y$ ~知道就好啦,我对你钓鱼仔都唔算好衰者,唔好甘对我啦
/ a8 ?% H+ B1 r' |! @
{:185:}巨稳你先梗系你搞店先(先由你出马亲自下厨先啦)同我讲啦,点你都系超版,我地打杂嘎,过过场喳....
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:40 $ d: x7 u% u. s9 P" b
巨稳你先梗系你搞店先(先由你出马亲自下厨先啦)同我讲啦,点你都系超版,我地打杂嘎,过过场喳....

" {& z6 j  r- z( w+ |$ d{:98:}我依家已经唔系超版啦
david-liu 发表于 2012-6-18 13:41
* C1 x' W- i6 y3 i我依家已经唔系超版啦
' P2 w3 f/ q& s; f9 L. E* ^* J9 b8 f
{:153:}护法大师,
Nicole木习习 发表于 2012-6-18 13:24 3 \" h1 s. {! t
之前,我系见你黎过,我先去你空间嘅好磨。。。
8 _9 m6 a( X) i* l: n0 d0 R系你偷入我空间。。。
- \5 o$ Q' \8 ]8 }
双方各打五十大板
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:25
- M8 L0 u) P1 Q" h  @3 |) i我以钓鱼嘎人品担保,我无入你嘎空间嘎

6 Y# N9 v+ a) {! X$ b" m' d由我来执行——双方各打五十大板
李清水 发表于 2012-6-18 13:47 ( w: i& ~- Q- g9 M0 W/ O
由我来执行——双方各打五十大板
/ K4 t2 K3 n: J- J  }% _$ J
{:185:}甘我自己打先罗{:177:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:49 0 r- H' a" V! @% Z, Q& f
甘我自己打先罗

9 n9 p" W3 ~/ j1 p( i0 U( T  N% w好,我打习习的{:173:}
李清水 发表于 2012-6-18 13:50 . h5 D! E2 T* G  U1 t
好,我打习习的

$ T/ z6 S# @+ ~7 i你敢????
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:51
0 g8 j0 I2 Z* a/ X$ d4 h8 Y1 [你敢????

: o# h2 q& F" r% T护法在此9 i7 o' m8 |0 y; c: F9 @
谁敢阻拦别人的洞房/ N; i5 j, q4 U, W0 S
我且有尚方宝剑在此——挡我者死{:176:}
李清水 发表于 2012-6-18 13:54
' Q8 F6 l; L, h* Y护法在此, U0 c; t0 V, s5 q! d3 n
谁敢阻拦别人的洞房8 y4 ~$ ~) }5 b5 X8 \# a$ x* {
我且有尚方宝剑在此——挡我者死

5 b+ x' U; {7 v9 \' I, i{:157:}官大一级压力人啦
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 13:54
0 O  E" ]* w! ~/ K$ H官大一级压力人啦
$ [* K2 R. {; C5 g6 W+ r- q8 Y
吾系要来做咩野{:176:}
李清水 发表于 2012-6-18 13:55
- [- l2 t, C' G% G2 P" a: i2 f: Q0 Q吾系要来做咩野

9 Q3 z" N0 h' D" r{:184:}我决定要同你PK,,,

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复