楼主:心自飘零 - 

我的N72跌坏左,心痛啊

听到电话响唔好甘激动-- + Q# q, I. p( X  ^  x! N" N7 }
! ?. C* f& ]9 M( t) R/ X
买三星或者诺基亚5700啊,跌过N次都无坏!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
原帖由 天天 于 2008-6-30 15:49 发表
* W* {3 e6 S- a0 P听到电话响唔好甘激动-- / z: N5 w7 l* [+ Y4 R" B# `
0 }# M( F+ ], j* Y9 K- [, @

" ]! S; n) L& d* z 我中意  女朋友来电是甘上下罗
原帖由 快乐源自内心 于 2008-6-30 16:22 发表
8 ^) x, H+ \4 s5 X( v/ x( V/ |0 n$ f, a' p" `( U$ L2 @
我中意  女朋友来电是甘上下罗
9 e! O- V; u6 l
-- --
原帖由 莫妮卡 于 2008-6-30 17:29 发表 # g+ Q; h) ~2 d
; l  ~6 R1 O9 n7 e) m$ @' u6 K7 c
-- --

4 R; p0 T* ?0 y& m) g1 o 我笑 t 严肃滴,认真滴
原帖由 快乐源自内心 于 2008-6-30 17:56 发表 / q8 k0 {( A! |: k, v" F# L' Y

3 O6 ]. P1 [7 Q' |) p' o 我笑 t 严肃滴,认真滴
6 B6 F  X  }* x
-- --
爱已经考严肃咖了
. t+ i9 U0 s  r# R不过忍吾住哇 我笑 
原帖由 莫妮卡 于 2008-6-30 18:10 发表
3 I' ~. }, [. h9 W/ Z2 c. y  Q爱已经考严肃咖了7 t% K( c& E# Q& f. I
不过忍吾住哇 我笑 

8 R  r  d8 U) v3 {5 D
( w, \7 F) _' U8 f& \
3 P9 k; N# i1 F" M 我笑 t 吾多觉
耶耶 爾台電話是未水貨利咯,跌下就壞既!
原帖由 天天 于 2008-6-30 15:49 发表 4 ~9 F. z9 \) q8 k2 U
听到电话响唔好甘激动-- 8 ~; X  w5 l& ?7 p+ u4 {
( G; u+ G7 _. X6 j+ e6 D. b
: U; d6 N$ V. N2 m0 {6 Y+ A' f
9 |! h& F0 C/ l
1 W& I9 o% I) k, ?4 k
男士客户来既,你想认识可以介绍比你认识啊!甘都得啊?
原帖由 味道 于 2008-6-30 20:09 发表 ! V$ j: }5 g4 _
耶耶 爾台電話是未水貨利咯,跌下就壞既!

7 f' P1 h& h, _% U- J1 z/ R2 o( {
: {' d' D( q5 d1 N" x! d
4 P* x5 W! y* ?! ?! s7 O原装行货啊,厂家保修一年,销售方再保修一年,共有2年保修的!
原帖由 天晴 于 2008-6-30 15:06 发表 ( G- y- a% u) }8 \' Q" \  t
我嘅要求都唔高,有得用就得啦!

) ^6 r) v/ B1 l( A9 n3 p
  D5 W2 k" w! C& O) L0 G7 \% J# B6 U1 x; X5 z0 f" D
我的要求都唔算高的!0 u6 _4 t5 f9 f- ]6 w% [* I/ r
要求电话本容量大D,支持MP3,有收音机,200万像素!
4 p$ r! t- q) z; Q2 a宜家都好多手机都已经系标配啦!
原帖由 常欢笑 于 2008-6-30 13:49 发表 8 y! B+ |: p- h6 _
我回来拉~~~~~~!
* u, [) k9 V% c9 R9 b" m4 E) Q: N8 P  L
- c5 p6 H; O- D/ C1 R1 b8 t哈哈!
9 l3 W+ }! r% Y) F3 g; h! w' j# N
( X% J) a7 t/ A. D跌一跌就坏晒啊?可以整返吧!
6 z0 a/ E% \1 q& H7 P如果无晒d电话号码- S) C- I$ n- ?
真是几惨架!
5 W! F7 u/ X3 Y; m& n8 _9 J

/ P# L+ k/ e# h' u0 f呵呵,多谢关心!: ~& q$ ~9 w1 y+ {" k- F
今晚已经叫人送修啦!开心!耶耶
原帖由 bright 于 2008-6-30 14:06 发表
! Z% S1 J1 M! G- Z. ^教训话俾我地知,电话号码要存系SIM卡度。......
2 b& V: _3 Y1 q7 D& }4 Z$ c
赞同 哈哈 
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-1 02:22 发表 - h( R3 r6 ^1 }1 I- E9 I
* g0 Q2 i( j( q: H% B
赞同 哈哈 

8 J$ P/ J% J) s) s4 R2 C" h5 S% }, H  ^7 e2 K3 B6 Y
3 O- C+ d6 B" }  x% D
呵呵,可惜卡的容量太少啦!
$ C0 |! F- X# M' c( E* D& `最好系用软件备份系电脑度!耶耶
原帖由 心自飘零 于 2008-7-1 02:26 发表
% j8 U" g0 R; v+ ]+ x- O( H, k1 f; v4 ?' z' d1 x

2 U( f. c# F& b* x# V" O( R
3 E  z0 A4 V& H3 t呵呵,可惜卡的容量太少啦!
  `$ D' \  M) j8 o最好系用软件备份系电脑度!耶耶

/ K+ Y7 B3 }7 J9 L  G& M- b. W, w8 _& l- v; ]. r
耶耶 依加卡都可以存1000个加

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复