楼主:心自飘零 - 

我的N72跌坏左,心痛啊

我嘅要求都唔高,有得用就得啦!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
整得好就唔怕了,最怕整唔好
听到电话响唔好甘激动-- 9 A! r% @1 _2 Z' Q

; i* C' s' q: R* Q( z- D' W# f! b买三星或者诺基亚5700啊,跌过N次都无坏!
原帖由 天天 于 2008-6-30 15:49 发表 8 O1 m6 L; k0 r+ I/ o, _
听到电话响唔好甘激动-- - T6 R* x3 K& c( B6 A- w

$ r; b$ B1 Z7 T5 ]5 n买三星或者诺基亚5700啊,跌过N次都无坏!

- G. |+ ]0 {5 E8 h- A& ~+ B 我中意  女朋友来电是甘上下罗
原帖由 快乐源自内心 于 2008-6-30 16:22 发表
. H, v" ^8 x3 p; x$ {) M2 ^% n2 s6 s# S3 `
我中意  女朋友来电是甘上下罗
1 M% `1 c0 z( e
-- --
原帖由 莫妮卡 于 2008-6-30 17:29 发表
! e, X- ~9 ?, [) l" |2 \' j  U% y  k' T  c: d, v
-- --

$ Y' P3 e" b* _ 我笑 t 严肃滴,认真滴
原帖由 快乐源自内心 于 2008-6-30 17:56 发表
; k: N& ^. H- J& ~' |8 r5 R) i4 ?2 D* S" G4 L7 y3 j5 |
我笑 t 严肃滴,认真滴

% {  m$ t9 Y+ i6 X# ]/ p! U0 `-- --
爱已经考严肃咖了
5 r1 @- }, Z/ J不过忍吾住哇 我笑 
原帖由 莫妮卡 于 2008-6-30 18:10 发表
' x; t3 y" u) Z  N; C$ _爱已经考严肃咖了
! j- D; r* c; w2 l) r" O不过忍吾住哇 我笑 
8 _8 F, j7 n6 T* Z4 {1 o

; |7 R  s# N8 C) h7 J4 n1 N; w* ?8 k' s( b% {- |+ v
我笑 t 吾多觉
耶耶 爾台電話是未水貨利咯,跌下就壞既!
原帖由 天天 于 2008-6-30 15:49 发表
7 D+ I- }) q! q5 a听到电话响唔好甘激动--
5 r' U4 W* R$ |  [* O* g% X2 R; h. ^$ [
买三星或者诺基亚5700啊,跌过N次都无坏!

' K/ F1 v8 T, y- S9 ^5 {& g
2 A9 Y- f. \' t6 H3 s6 K, R( `& q4 y4 S. d% O# s8 l! v
男士客户来既,你想认识可以介绍比你认识啊!甘都得啊?
原帖由 味道 于 2008-6-30 20:09 发表
. G9 F) v& a! K& B耶耶 爾台電話是未水貨利咯,跌下就壞既!
3 K( ~" |' p: k. i, g

: O2 J# a/ T2 Q4 S% r. B: M8 A$ Z
, p3 y' s1 T+ ?: ~) f$ A8 B原装行货啊,厂家保修一年,销售方再保修一年,共有2年保修的!
原帖由 天晴 于 2008-6-30 15:06 发表 9 w0 E3 d4 E  L% w6 {
我嘅要求都唔高,有得用就得啦!
2 T3 S6 Z: }# _
% a) r9 q! w7 M7 i% h5 P  b0 S) ]
% }2 ?1 g& w1 `" I3 P" ~
我的要求都唔算高的!
4 D) a7 S; V; H4 u  H7 {要求电话本容量大D,支持MP3,有收音机,200万像素!
3 y, l$ j( w5 V  O2 A" l  \! j宜家都好多手机都已经系标配啦!
原帖由 常欢笑 于 2008-6-30 13:49 发表 . _) f- s( K# W4 s5 \4 u& M
我回来拉~~~~~~!5 q0 J6 M3 f4 B4 X& N6 t

; X8 L1 u, u7 f. r哈哈!; ~& |& W+ e. w, G4 Q
7 H* z0 q0 C- w) Z* P
跌一跌就坏晒啊?可以整返吧!
2 g+ d/ U7 o2 S$ L如果无晒d电话号码
3 |) ^5 Z8 F+ H% G- J; R真是几惨架!

& m6 k1 X" o& r5 \1 m1 [# x0 W6 B
呵呵,多谢关心!' i# f! U5 J$ C' `
今晚已经叫人送修啦!开心!耶耶
原帖由 bright 于 2008-6-30 14:06 发表 . d# B* x# g$ A! \$ @% l3 h; Y, e
教训话俾我地知,电话号码要存系SIM卡度。......
; w0 i& J+ Y/ {2 v: U$ `
赞同 哈哈 

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复