从化哪里吃自助餐好

从化哪里吃自助餐又平又好吃?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
耶耶
* W' R( w; g% v/ {; J1 W唔知道啊!
- z7 v" L: T  G$ }/ V# G知道话我知啊!
9 q( Q$ ^, ~. M$ B/ w- h3 A# }$ i* u(*^__^*) 嘻嘻……
估计凯旋宫最好,南海食街以前的自助火窝也不错;听说天伦也有,但反映是一般般!
凯旋宫大概要几钱一位啊,或者点计算的
# N0 E. T1 r0 f: {" r5 y5 g; m0 B8 t# e6 ?3 ]5 r; @
中午去吃比较便宜!现在的价格我也不清楚哦,如果楼上的朋友想去可以打电话问问:(020)87989883 

回复 5# sunrise 的帖子

好的,谢谢!!
星期一至星期五,落广州啦!5 N8 n) G7 B6 h' w0 l* p
去K房食咯!
) Y7 G/ \5 q! d30蚊几个钟任你食,又有得唱歌!
" e, C8 z9 q4 C, k4 [0 `+ J+ Jswzd
原帖由 Nicolas.ye 于 2009-7-2 16:55 发表 3 y0 k7 F" I5 Y
星期一至星期五,落广州啦!% R* T7 t6 K0 k% q; t- s
去K房食咯!
9 s/ t$ F9 N) Z. d30蚊几个钟任你食,又有得唱歌!% W; O  T3 |: x: D1 j7 A3 ^
swzd
! C9 S. j+ b* q& {/ l" G& p
去广州来回车费都唔少啦
原帖由 紫叶 于 2009-7-2 19:19 发表 1 I1 J+ v3 M5 c: T8 ^* x8 @

" b) b  I+ y0 Z4 s5 C去广州来回车费都唔少啦
5 R4 h6 B9 A& A  h) B
车费来回40就够咯!
+ o! A+ E; g0 {) K7 j2 _5 yD野几好食架!
' k! U+ z$ c4 p1 {4 N& O9 L+ K. m条数都识计啦!
& t6 I) M1 Z2 s6 H7 K  M6 O# |抵食啊!
/ Q, V+ W) |7 P7 V4 k7 K+ BO(∩_∩)O哈哈~  E: @" R$ `. J) T8 a6 |. S
7 c6 ~) n$ r  I: I4 k
原帖由 Nicolas.ye 于 2009-7-2 16:55 发表 * }7 }5 Y4 l" m
星期一至星期五,落广州啦!0 |2 T4 w! U4 {
去K房食咯!
, g, \2 e  M' j1 @1 ?30蚊几个钟任你食,又有得唱歌!: @" M+ C* a0 H" H. V2 s7 p$ b
swzd

# x; p% Q# s: nswzd 你几时组织我地去啊
唔眯挂!, e1 V$ z+ K0 Z4 s6 Z2 W9 v' ?
我组织啊!5 ^7 D7 r) v# _4 I+ F
责任重大哦!+ S8 t6 a% Y9 e0 ?, J" g
一个人承受唔到啊!
9 G( Z% |* Y4 Y0 o9 [做带路人仲可以既! 我笑 
原帖由 Nicolas.ye 于 2009-7-3 09:16 发表
3 m9 H6 U; ?, y' J唔眯挂!
  h0 e6 A- D8 W2 s; a我组织啊!
, o! f- [2 w* d: H* d6 z责任重大哦!5 P, s$ |' v7 |. ^5 P' S7 ]1 w
一个人承受唔到啊!8 ~( N- `; J& V
做带路人仲可以既! 我笑 
; D) ]$ I% R4 _
我笑  怕咩蛇,你组织我地参与
......
( W. I) ?  P2 N  G; |' m. N- D我惊我晕低啊~~~~~~
/ e  D) \  y! l9 a6 W一系你组织咯!
" O  J# _2 a% v( l3 h, b我配合你工作啦!
. H. I7 Z! b+ z% a' w) k( r你号召力强啊!5 m1 f  H/ o- s
好唔好啊!
' L; G1 h8 \& K. p3 ?! m8 P 我笑 
原帖由 Nicolas.ye 于 2009-7-3 11:01 发表 6 V0 t5 F- q" \- c8 b% X
...... $ K# x) g+ G# O
我惊我晕低啊~~~~~~" i  X+ O3 r, O/ `5 S7 |+ I
一系你组织咯!! j& D. k/ W+ B7 X* s
我配合你工作啦!
& r: a2 Y6 r8 r9 g7 A3 g. {6 R你号召力强啊!
  J+ D9 c2 R/ @& Q好唔好啊!
8 W& U0 v. f- @ 我笑 

3 S& u9 S& g0 p8 a( D" H7 T) | 我笑 t 你无有使惊喔,我地配合你是啦,试下你号召力强唔强蛇
 无隐   无隐  / E# |2 Q5 L/ I) }
唔制啊!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复