楼主:快乐源自内心 - 

我和家人的至爱——酿苦瓜

放下 发表于 2013-6-17 11:13 0 T. W' r7 H2 q" b# n) |% |% n2 M% z
哇美味!9 P; C# `6 L% q7 k% W  f. n
我嫂嫂也独钟于这道菜!
% i8 R; ]' s& w1 t( E* x( B) g- O
好紧口,叫嫂嫂酿
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2013-6-17 10:58
" I1 q* E2 x$ F叫你剁猪肉么

7 F# I3 D" Y% p  T( D; Q1 [系甘易整几旧都得怕,唔系边度有力剁,下次系市场打蛇,使剁到咁辛苦
甲柺 发表于 2013-6-17 10:02 7 _/ b0 G9 Y6 t8 J8 g
妖~硬系要拖人落水既
4 \0 u6 A4 H) u! T$ |5 Y$ s6 g好彩我唔系小人,如果唔系....俾尔边剁边念念有词:剁你个小人头,剁到你有 ...
+ X# p4 A# a9 E
{:176:}
{:164:}
david-liu 发表于 2013-6-17 11:45
$ |) F0 k, q! T1 v# J; ]& B0 e系甘易整几旧都得怕,唔系边度有力剁,下次系市场打蛇,使剁到咁辛苦

0 R/ Y" A( _4 b! z, O9 P* M, t猪肉妈妈买的,一时未霖到蛇,而且怕距洗得唔干净
小小凝希 发表于 2013-6-17 12:34

9 A0 R6 `: u7 O# j/ i小小,唔俾偷笑,几时俾我完整睇一次你局蛋糕啊
快乐源自内心 发表于 2013-6-17 10:14 # o4 e5 G6 V7 \5 R+ X
首先,我有着一颗善良的心所以你不要想到我那样,想你都唔好想,想下都唔得1 s' R3 j& b$ L8 u' Z' f/ u3 O- g
当时剁 ...
+ I" y; G5 @" r; ~
善良既心唔系都俾你挖晒出来了,净敦得~; a/ y$ ?3 s. A
不过作为吃货,我可以接受你诬蔑我之前图片引导尔犯罪既假口供{:153:}
有人话苦瓜好吃,但我真吃不下!
甲柺 发表于 2013-6-17 18:02 - j7 o3 U- l2 L8 W/ c6 c$ x
善良既心唔系都俾你挖晒出来了,净敦得~% V+ [( [! `# O1 }& u$ T
不过作为吃货,我可以接受你诬蔑我之前图片引导尔犯罪既假口供{ ...

( i9 r* o. a( ?& H. c$ v仲有咩美食,发出来犯罪一下
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-6-17 18:29
1 w7 w' }' S, k* \% A有人话苦瓜好吃,但我真吃不下!
' |+ D" B. k9 {! D" {
你未食到好吃的苦瓜怕,我小时候都不吃苦瓜,芥菜,苦麦的,现在都喜欢
快乐源自内心 发表于 2013-06-18 14:43:16
) ~) g  I. U  v: u- D0 |, B[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-6-17 18:29 [url=forum.php?mod=redirec

# c0 |  O3 v: z. Q甘你又唔整D好吃嘅苦瓜我吃?^o^
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-6-18 15:57
# A( T- O1 D9 k  e, C甘你又唔整D好吃嘅苦瓜我吃?^o^
: ^0 g/ m' U2 f6 |
{:153:}中午刚刚食完,早滴讲啊嘛
快乐源自内心 发表于 2013-6-18 14:42 + v9 \( t: l- F
仲有咩美食,发出来犯罪一下

( J% E8 J1 w- t/ ?0 a3 M5 X# Q真系唔少。。。不过算了,作奸犯科既嘢我向来好抗拒,费事无啦啦作茧自缚啦。
快乐源自内心 发表于 2013-06-18 16:45:49 6 G: N9 ^1 P5 `
[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-6-18 15:57 [url=forum.php?mod=redirec

/ L! Y% \5 K, g. }$ s% ]. M唔怕!以后大把鸡会!^o^
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-6-18 17:10 - |# @( ~6 M5 }3 d- y% ^$ V( m
唔怕!以后大把鸡会!^o^

, K! H( H8 ]! @2 {" r8 y4 ?嗯,好眼训

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复