返回列表 发新帖
楼主:甲柺 - 

向宵夜SAY N...O

小羊 发表于 2013-5-19 10:55
* [4 ~8 E: @+ T! k:(无份食

9 T; t% M; f, D: ?& |3 ?/ Z4 d唔巧咁蛇,讲巧系望梅止渴嘎;让我们一起口水下流吧{:103:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
天晴 发表于 2013-5-19 11:22
/ S% K8 J. h2 ~& U# W楼主,你知唔知,当你想减肥时,你却不断咁睇D美食图片,咁样只会帮你增加体重噶!

- {- D$ Q" _2 ?9 W4 J8 C( T按阁下所讲,莫非系意淫都会成为犯罪事实?
7 z/ I, A9 X+ p1 n+ w神啊,我有罪{:96:}
david-liu 发表于 2013-5-19 12:01 % X8 @* j  ^9 ^% M  [4 z3 Q& f
减肥要先将胃整细

* ?+ {2 F$ ?" b& o2 v利用相对论可唔可以理解成。。。将胃塞满,留翻少许空间,令胃既容积相对变细?{:98:}
甲柺 发表于 2013-5-19 13:34 9 q4 Y4 @& x+ r- v5 b; Q
按阁下所讲,莫非系意淫都会成为犯罪事实?
  p: u# s* d$ n* u& s1 j1 R. B神啊,我有罪

' h+ ]% Y+ K9 P& S; s哩个係有科学根据噶,只係我唔记得响边度睇过!
甲柺 发表于 2013-05-19 13:31:21 + S0 H0 R% c1 @+ L
[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-19 02:37 [url=forum.php?mod=redirec

$ @" b5 F" Y3 @9 r打个比喻甘解,你懂的!^o^
天晴 发表于 2013-5-19 14:43 & s7 K( h: A) g7 w4 @& c
哩个係有科学根据噶,只係我唔记得响边度睇过!

- E1 Y2 a4 @  G( ~) y5 ]& T+ F& P噢~咁冒办法了,只能边相信科学,边明目张胆咁犯罪了{:157:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-19 15:14
+ d! K, L) i2 A- {9 A$ n打个比喻甘解,你懂的!^o^

2 d( h5 t" b/ T3 Q) @3 n9 U* [懂的,皆因而家真系好似守紧生寡咁{:106:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复