点标签看更多好帖

向宵夜SAY N...O

吃货区别于常人有两个中心,一个基本点。/ c5 d9 _( q! X8 m
两个中心:食欲好+零舍胃食;一个基本点:乜都岩(或称焚化炉)0 E6 L& F: {/ B0 ?
+ e5 P8 N' E+ ?1 u! R
自从减肥以来,饱受晚上饥肠辘辘既煎熬,经常采用望梅止渴既损招。) k, w1 u  V: i" s2 ^
但今晚尤为特殊,感情有七年之痒,但对于吃货,捱到七日已经心痒难耐;
- F% m6 F% f% t- F8 q与其眼白白见人放毒,不如自己落毒{:153:}+ M4 z  J/ }4 f3 O7 ]+ p
1)新鲜滚热辣既是日一餐过:芽菜炒河粉+黎记土猪瘦肉粥8 n. X) K2 m, L" K+ Z
2)啤一啤圣品:姜葱炒黄喉+花生芥辣鱼肚
* ]$ {: g5 P) H& g% _- c各位唔好见怪,流左成晚口水,唯有发帖止咳{:106:}. w9 Y5 x# @0 [$ B$ o" N3 T7 j$ @
+ Y7 q; d: ^7 l. ~, q# X
宵夜.jpg 2 f, {$ H% p5 K* A  i
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
支持你,下次打包过来啦
琴晚早训,唔记得去食宵夜添{:151:}
有冇同黎老板讲飞扬会员啊?有优惠架,宵夜,习惯左唔吃就好架啦,我都系一样
肥仔跑得快 发表于 2013-5-18 09:48
# u0 R! R) Y- B( \0 e支持你,下次打包过来啦
. d5 @3 [2 {4 ?/ s3 J
等住啦~
菠萝批 发表于 2013-5-18 09:49 7 x3 t6 u4 B/ ]% q* O. P8 x! S
琴晚早训,唔记得去食宵夜添

' v& k; L, X- _" X5 ~闭上眼睛就咩嘢烦恼都无了{:100:}
david-liu 发表于 2013-5-18 09:52 6 J  ~9 u: G) T  l8 s/ {) B# w5 `
有冇同黎老板讲飞扬会员啊?有优惠架,宵夜,习惯左唔吃就好架啦,我都系一样

& O; V* K; s5 c  v$ x无啊,不过黎老板确实后生可畏,第一次帮衬,但已经领略到了。下次肯定做回头马1
甲柺 发表于 2013-5-18 18:41
. K5 g  u7 y: V! A5 Z/ w% C  I8 O无啊,不过黎老板确实后生可畏,第一次帮衬,但已经领略到了。下次肯定做回头马1
8 v. Q5 x; Z. t( d
哈哈,我不经意中已经成为左老顾客
david-liu 发表于 2013-5-18 18:46
5 I2 N. c( M! b4 m7 {# J/ v1 E哈哈,我不经意中已经成为左老顾客
2 n% g: j7 N& d2 k5 f' Q! x6 O+ S
无坏,能够睇住或参与一个事业稳健发展系幸福既
甲柺 发表于 2013-5-18 18:49 2 c0 r" a: J) C5 B7 p; C' T
无坏,能够睇住或参与一个事业稳健发展系幸福既

4 H" C" i5 c/ X9 A5 {! x  d{:160:}
守唔到寡咩?
:(无份食
楼主,你知唔知,当你想减肥时,你却不断咁睇D美食图片,咁样只会帮你增加体重噶!
减肥要先将胃整细{:179:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-19 02:37
6 s& m! x$ ]  d  H7 u; o守唔到寡咩?

4 X  D% E4 z; I食欲哇,阿伯冒扯到性欲蛇{:157:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复