点标签看更多好帖

今晚的美食--艾糍

本帖最后由 david-liu 于 2013-3-25 18:58 编辑 # ^& N% s  J% }7 X2 L" ]

- W( D3 h* H( R9 [: u4 b4 T nEO_IMG_IMG_1937.jpg " X( |( a2 @! \4 {9 ]- w
4 h5 ]4 I3 ]9 K- X
咸馅:鲜笋、虾米、冬菇、猪肉
$ }' R/ _5 j9 j" O/ Z( E  L4 B
! O% w2 |. T. U. }% ]( M nEO_IMG_IMG_1942.jpg ' t' P& _7 A  b* W" h: I4 T
( v* O" N, y4 I; _3 n- {: _5 {
甜馅:花生、红糖% S% Z! F1 J8 ]* q. g; \
本帖评分记录威望 收起 理由
天天天蓝 + 48 赞一个!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
劳苦功高既点心师
3 o' b; d: @& I4 n! _ nEO_IMG_IMG_1933.jpg , z7 H; |% V+ L' p6 w: j
4 b% q4 J5 c- t' I1 S0 F7 Z# T5 m/ k- Z" j- n, s
# G' {" U$ Z' }7 `9 L# d

8 {: e  n7 n' j4 L) e5 o3 _
出锅了,终于有得吃; p. n9 x9 C" m6 I( @
+ H$ y  n9 X0 H1 E$ o
! f1 f- R- z" d( O. ]* C. H- t" q7 m* ]% E
  I7 G% _; M0 F; D. a6 s3 m+ B$ ?/ K5 M1 v& \, z2 J+ F: R

# Q/ ?) T' ^% y3 y; y3 a7 u' g; |3 n/ c0 y& N8 Y
8 O/ s- ]  o0 U% U; i6 ~
  U6 k. @, Y+ k9 V( ]
# N# k$ X" _/ v  J6 s& l

& Q3 ?4 F" g" R9 O
{:164:}
天上人间 发表于 2013-3-25 19:05

; h0 g/ I8 L: h% A真好好味,饱到依家唔愿郁
: U/ `' t6 o3 Y9 ]" O2 b9 L" x
  x* t1 b& z( n9 ^  t{:164:}.........
1 v  H) V  j. z, K9 d* ]# q偶滴至爱小吃啊8 c* ]) R) g$ I0 ~: C2 I" z( e
快比几个来试下咧{:93:}
天天天蓝 发表于 2013-3-25 20:32
& R( g* n4 V, p# N7 b- z4 N9 m.........- j- G, e7 P( j3 N2 X, Q
偶滴至爱小吃啊
3 Z5 U* Z6 L) L  Z( ?3 g- C快比几个来试下咧
; {# j% |/ ]6 m5 d4 _+ X8 j
好啊,快D过黎啦
david-liu 发表于 2013-3-25 20:35
& v' _+ B3 B+ O. m5 t好啊,快D过黎啦
/ }( \- _9 p- P7 K) o9 l' G' [2 e3 W, c& b
有诚意你就送过来蛇{:174:}
天天天蓝 发表于 2013-3-25 20:36 - q1 }4 T9 c& z' _) w
有诚意你就送过来蛇

* b( Q6 E4 H- v3 z. o' H8 T) V唔识路,又惊你屋企养到有“汪汪”
david-liu 发表于 2013-3-25 20:38
, E3 ]* G7 l% V9 ^+ d: y唔识路,又惊你屋企养到有“汪汪”

: A0 C# H  n# T9 u; ], h" q5 Q我养的超可爱的“汪汪”被人偷走了{:96:}
天天天蓝 发表于 2013-3-25 20:42 8 d, s2 }) e' J8 O* e8 l# \, Y% t
我养的超可爱的“汪汪”被人偷走了
7 ^, M; f* S1 p9 T( K
咁我应该开心好抑或唔开心好呢?
david-liu 发表于 2013-3-25 20:44
) X& A4 \: N. `4 h; s6 r+ L咁我应该开心好抑或唔开心好呢?
- ^( ^6 q9 p7 i- o0 D7 S
你有无同情心架{:177:}
6 \2 L! A( m/ p$ c' u我唔见左GG好伤心架{:96:}
天天天蓝 发表于 2013-3-25 20:52 - \+ Z* j' x! Z0 P3 @  X& u
你有无同情心架1 F/ o3 j, s0 @8 M! ~1 v: s
我唔见左GG好伤心架

( p2 e( }9 X* W+ A% w* _& w开心系如果有日我去你屋企我再唔使怕GG,唔开心系登你心痛
{:164:}增城人好兴呢种糍果
Lee(小妹) 发表于 2013-3-25 21:03
; Q% A/ b% y" o增城人好兴呢种糍果
& \  m$ }8 L- Y! J/ d, e- p" C+ x8 J" G
咁你吃左未啊?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复