楼主:心自飘零 - 

华哥的手提到货了

钜华美食 发表于 2013-1-8 22:03 + v& G& a- x2 G, J6 A* W
刘版您帮我出手提电脑价二折咩,喂喂大家帮手及及刘版睇讲真定讲假咯!

, c' v0 p1 ]3 c) a, k; U4 r莫非你真系姓“屈”既咩{:106:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2013-1-8 22:10
9 B) e5 [- r, P$ W9 [0 U1 d- ?莫非你真系姓“屈”既咩
( B5 V( m9 O  |3 Q
有得屈好过冒得屈,哈哈电脑又返到家,刘版您几时对现和{:176:}
钜华美食 发表于 2013-1-8 22:14
) r# O% ^+ E: C9 ~8 `有得屈好过冒得屈,哈哈电脑又返到家,刘版您几时对现和

' H3 g0 O# x: ]) y4 ]我系话你要装监控可以介绍个老友帮你装,打个八折你,冇乱屈蛇华哥,怕怕咯{:176:}
david-liu 发表于 2013-1-8 22:20
! |* l2 m& j% B% ]5 A我系话你要装监控可以介绍个老友帮你装,打个八折你,冇乱屈蛇华哥,怕怕咯
! s. h+ J: ^& k" e1 _- n
甘您刘版早讲蛇!装监控衣地挡口子怕装唔起咯
钜华美食 发表于 2013-1-8 22:23 8 q" d3 j6 E+ o' c8 Z- i3 b
甘您刘版早讲蛇!装监控衣地挡口子怕装唔起咯
/ Q. X$ `! F% Y! b8 s  }' p; ]
{:176:}
david-liu 发表于 2013-1-9 00:30

3 ~6 M6 h# x4 n7 ^{:151:}训啦刘版夜啦,等我首护飞扬算啦,反正我是夜猫
哇,华哥又有新装备喔{:98:}
心自!你仲未答我手提电脑那个牌子比较好??苹果不要!
zhucanjian 发表于 2013-1-9 00:59   F) g1 I" {, a& n8 z
哇,华哥又有新装备喔
" R% r  S& K. v9 q8 t8 A
唔系买来我用哇,是比我屋企只大B用蛇,他学动漫设计要用哇,陪太子读书得花重本{:185:}
钜华美食 发表于 2013-1-9 19:07
* L/ J3 w2 e5 \* g唔系买来我用哇,是比我屋企只大B用蛇,他学动漫设计要用哇,陪太子读书得花重本

4 H; m& u  W2 c, p2 n哇,高薪职业哦,肯定好过你咯
david-liu 发表于 2013-1-9 19:18 ) u* S! V& Z/ {6 @" C+ @3 D4 j, Z1 }$ Q
哇,高薪职业哦,肯定好过你咯

/ G" h9 u- F3 C6 d! W# K作为父亲必然想他比我好,要么到自已老时边个来养和!高唔高薪到时要他就业先知,最主要我衣到能尽我能力,以后既睇他造化咯!
david-liu 发表于 2013-1-9 19:18
+ E8 E9 \5 v5 d哇,高薪职业哦,肯定好过你咯
8 x7 d4 ~) {. U) j1 l1 U
刘版今晚老板会过来我兄弟两造世对返怀{:158:}哩!
钜华美食 发表于 2013-1-9 19:29 4 ]2 p' j  f' B  E, K/ [
刘版今晚老板会过来我兄弟两造世对返怀哩!

- I$ a. I5 i4 x6 ]$ h{:185:}唔敢见人咯,又怕你既手机放系果度充电
david-liu 发表于 2013-1-9 19:53 & _  ]. H( m  Y/ n
唔敢见人咯,又怕你既手机放系果度充电

2 ]4 I3 v" i8 k9 }2 G& n- X冒钱买,仲想您刘版,,,,,,,,,,少少过来,
钜华美食 发表于 2013-1-9 20:06
  |" t* ]- e( K冒钱买,仲想您刘版,,,,,,,,,,少少过来,

K* b, H8 B2 S2 n( ]3 L, B& z% `{:183:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复