楼主:Lee(小妹) - 

夜宵,烤鱼,交流。

Lee(小妹) 发表于 2012-12-31 13:43 : {9 F* p2 ~5 M# u
今日好温暖吖,好好太阳。

/ Y* n; f8 ^$ V8 X) C5 G是吖!吃完午饭后,就去又河边睇钓友钓鱼,吹水!好写意哈哈
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
波仔 发表于 2012-12-31 15:46# C% H8 y5 H) M
是吖!吃完午饭后,就去又河边睇钓友钓鱼,吹水!好写意哈哈

* U& _, b; B  A5 c5 [: p: m; d哇。。。五错喔,有收获磨?
多谢您们的到来{:166:}
钜华美食 发表于 2012-12-31 16:393 V3 b6 D# e4 @+ m" f8 }! F' J
多谢您们的到来

: l) N6 ^5 N) v# @5 H! L尔度变左聚会点咯
Lee(小妹) 发表于 2012-12-31 17:18 7 B7 \$ K3 {; {
尔度变左聚会点咯
& D" F# X8 @. Q, m" t/ k3 P
好呀,等我改多条名,叫神采疫站好磨{:176:}
钜华美食 发表于 2012-12-31 17:514 B! ]' f3 M; E! u" P5 H
好呀,等我改多条名,叫神采疫站好磨

5 K* u; I; o4 R, W( g尔问大家意见,我冒意见,哈。。。
Lee(小妹) 发表于 2012-12-31 19:17
/ ]+ U# ?9 Z* e( r( d4 J尔问大家意见,我冒意见,哈。。。

; W& d7 Z0 f7 ~6 C( s# [- {哦,细妹您帮哥问下大家意见蛇!{:176:}
Lee(小妹) 发表于 2012-12-31 16:00 # j3 |4 d% F4 i5 k1 W" H
哇。。。五错喔,有收获磨?

& z& ~9 S+ R7 F8 Z) y, l  u6 b# p( u人地唔比鱼我罗,没鱼吃!弟日自吃其力先得
波仔 发表于 2012-12-31 20:428 T, }$ F) F; N" M6 b0 \; a
人地唔比鱼我罗,没鱼吃!弟日自吃其力先得
: W! \, I& A( [" s
哈。。。五是噶?距滴甘独食既
Lee(小妹) 发表于 2012-12-31 02:35 + w6 t6 ~; ~/ [& Y. u" u
尔班友仔倾到五愿散场,搞到我都做左次夜猫。虽然我都想同尔滴继续吹,但真的好冷吖,坐正门口

& R$ Z/ b! R+ T( K5 i, Z看来D男士吾系好识怜香惜玉喔
风月明 发表于 2012-12-31 23:16/ D3 {" J% |$ W$ Q* ^+ |/ S
看来D男士吾系好识怜香惜玉喔

! u4 H9 B" x. F* f5 `哈。。。我滴张台就摆系最靠门口度,你话冷磨啦?
Lee(小妹) 发表于 2012-12-31 20:58 / {: N- l% W$ I2 I0 E8 E3 o
哈。。。五是噶?距滴甘独食既

2 x9 n' I% j  n9 [, [怕丑,唔敢问人地拿!嘻嘻
波仔 发表于 2013-1-1 17:07
5 M* _) S! e* A: d/ v怕丑,唔敢问人地拿!嘻嘻
7 i4 B4 _% }- d0 t' o
哇。。。尔都甘怕丑既咩?男仔太怕丑五得哥喔。
波版请食?{:164:}
阿平 发表于 2013-1-1 18:31/ k2 U. K" C5 w6 p) a* d
波版请食?
3 {2 Q0 a; F3 K2 l7 v! |# U
五论边个请,最紧要我是有得食,嘻。。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复