楼主:神采飞扬 - 

关于~慧在咫尺~实习期满任职正式版主的公告!

都升职了,我既猪古力呢?一直冒着落{:156:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
波仔 发表于 2012-11-26 12:56 ( D) I. M' u2 s$ H! I# U
迟来的祝贺!恭喜、、
, X% {7 T- F& T5 `6 F- m/ F
{:166:}
Lee(小妹) 发表于 2012-11-28 20:47
1 M( Y  C/ g1 ]5 S2 F% L都升职了,我既猪古力呢?一直冒着落
8 V9 {, W, S2 U4 d
{:170:}
慧在咫尺 发表于 2012-11-28 22:15

8 U% c- s2 p) {* i7 a- u( D/ h: }' X7 l, V{:99:}唔捞尔料既啦
Lee(小妹) 发表于 2012-11-29 19:40
- I' r2 i* A3 B  S; h: h唔捞尔料既啦
8 v3 l. t3 s, o4 a# X: b- X3 Q
听晚俾你
慧在咫尺 发表于 2012-11-30 22:19 ; n: K* z3 E: a2 v
听晚俾你

- S% h1 g) z* T2 l' b{:164:}是姑务?冒扼我喔
Lee(小妹) 发表于 2012-11-30 22:41
3 X6 x' `) @) W$ J( {2 V! q是姑务?冒扼我喔

* K4 \* w% J; k  d. V真。。。。。。。。
慧在咫尺 发表于 2012-11-30 23:41
# {( ?8 O% J: Y6 Q) E' ]' @. v真。。。。。。。。

3 m- W- J$ e1 N* T% A{:99:}才利丝哇?都冒,又俾扼{:186:}
Lee(小妹) 发表于 2012-12-1 21:25
+ R6 T+ x$ s/ p1 w8 T5 L3 z  A才利丝哇?都冒,又俾扼
/ y2 {% I4 Z- k4 I
参加版主大会。。去佐华哥度食美味嘅烤鱼!哈哈.你才边度?我又冇你联系方式
慧在咫尺 发表于 2012-12-2 01:37 ; w' Q3 z8 {7 H% E( L# g( K
参加版主大会。。去佐华哥度食美味嘅烤鱼!哈哈.你才边度?我又冇你联系方式
/ E& y% I5 k0 e: f2 {' i
原来果三盘烤鱼是尔地食既?冒份{:103:}
Lee(小妹) 发表于 2012-12-2 19:39
: o' c) s" V) l) x  g原来果三盘烤鱼是尔地食既?冒份

4 C: `9 h1 V4 B5 A{:103:}系冇份。因为你冇去
慧在咫尺 发表于 2012-12-2 22:06 5 Q- |8 A& c' Q. E2 K. d
系冇份。因为你冇去

1 X$ L. @: b7 c! \  Z( ~{:99:}尔地有得食都唔 记得我,都冒人同我讲{:186:}
Lee(小妹) 发表于 2012-12-2 22:10 1 d: }4 V+ X" E/ J' d/ h
尔地有得食都唔 记得我,都冒人同我讲
$ `7 d7 ^7 Z+ f
我讲到我自己都唔想再讲咯。联系方式 。。
慧在咫尺 发表于 2012-12-2 22:23
/ L$ z' v6 R( C! {; [6 y) o# C我讲到我自己都唔想再讲咯。联系方式 。。
8 R+ {4 i+ @8 c& L" t
{:165:}唔想公开
小慧哥哥好~恭喜晒!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复