楼主:快乐源自内心 - 

妈妈出品

快乐源自内心 发表于 2012-10-25 19:56
( c+ j" ?+ F+ r你要相信我
# m5 n$ L% j! F8 n5 _! J8 U  T' i
{:166:}信
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
  2012-10-25 19:58 6 r+ e+ e$ {! R6 S% g1 O/ t
ддеθ鷳

7 a+ p- {  p3 u8 i5 K  R{:164:}绰
5 F1 {4 z$ j4 `! a$ b2 Q6 fддеθ鷳
" T5 G/ U. w8 i2 [0 I
{:164:}绰
: k" O& Q( a! `1 e9 Uддеθ鷳
# K7 l" v$ a5 A5 F7 J& c% E
{:164:}绰
& L2 }3 T/ k+ ^ддеθ鷳

1 J9 U. s. g) Z7 q8 t$ A{:164:}绰
{:76:}叶仔糍!
" F- `" d4 j- F- L7 z我好好好中意啊.........4 B" Z9 D; N+ J+ y6 a6 t4 ]. U* Y
1 k$ _- D2 x' M! [2 i3 H
我冰箱度仲有母亲节时采摘的艾草团
6 g. Z2 w, M% u, |" v9 E. Z  h0 }- r* G3 V等周日得闲时又整返几个食下先得{:104:}
{:76:}叶仔糍!
. X% B. U0 Y! u7 `6 g我好好好中意啊.........3 R4 B3 y5 j" B! l6 m
5 E5 Q7 p6 {6 W$ Z
我冰箱度仲有母亲节时采摘的艾草团. s" @9 C, L7 }
等周日得闲时又整返几个食下先得{:104:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-10-25 20:10 ; q3 @2 ]# s: K& b) Y5 C, o
是用乳状的粉在烧开水的锅边放下去,熟了以后吃起来有点像粥油的感觉,好滑~

# R( V1 r& i% _. {) B% g6 [5 d讲落有点印象,唔记得咩味道
david-liu 发表于 2012-10-25 20:10 + q* f1 V; g6 Z; V; Q% ^, i
正啊!仲有两只卜哦
3 V' N5 G+ m  y5 U9 l- H
个两只卜妈妈煮俾我做早餐的,唔记得带
天天天蓝 发表于 2012-10-25 20:30 - D+ ?, ?1 z( Z9 P. i
叶仔糍!5 E2 L$ K+ v, m. v- M- L' e$ G/ D
我好好好中意啊.........
5 u) o$ t# J6 W1 n0 Q- T
艾草团
+ u- C! h5 S" f2 [) N要来做咩啊?
一穷二白 发表于 2012-10-25 20:15
" q3 Y8 k1 O# a6 W
1 x2 h# D) N* J% t: p# b
多谢你的信任
快乐源自内心 发表于 2012-10-25 20:35
: F" Z" `# p" U4 u( J个两只卜妈妈煮俾我做早餐的,唔记得带
0 U* f" p3 p/ m2 L
我以为你又整红鸡蛋添{:104:}
快乐源自内心 发表于 2012-10-25 20:35 . ]9 `, N) {( B- m) ?2 B
讲落有点印象,唔记得咩味道
8 ^5 \' o" @* F0 I& b$ _
我都唔记得了,我都好想再吃返,但是阿妈而家要带细路,唔得闲啊!
{:91:}{:91:}
david-liu 发表于 2012-10-25 20:37
$ K3 S* z/ g, {+ K" u4 \' R. [我以为你又整红鸡蛋添

7 y& \2 F+ J9 v& o8 k6 j9 |{:157:}我都想有人整俾我食

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复