楼主:神采飞扬~华哥 - 

今日之约...请客

钜华美食 发表于 2012-9-14 00:38
& x4 U* T3 e" h  _多谢.心自.白杨,小小凝希,啊通,火山,刘版,出席今晚之约/
% g5 w5 U% i3 Z; w; s* M0 R
华哥客气.{:82:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2012-9-14 08:46
/ w5 P( P" @% v2 A8 H) M9 b通常想表达这样的意思的时候呢句说话都几好用啊
2 Q* \9 [0 R0 b9 W/ s! X/ k6 T
{:76:}好用就多用啦.
zhucanjian 发表于 2012-9-14 10:07 1 `4 `  g, B/ g. j; C
好用就多用啦.
" D5 D8 I) z: T% i" ]# H
{:179:}一定一定
快乐源自内心 发表于 2012-9-14 10:09
4 c% |, F+ r0 J0 p' ^# @+ j一定一定

- K5 `6 L  y/ Y0 p, @; r桥不怕旧,最紧要有人受.
zhucanjian 发表于 2012-9-14 10:10 # P; a4 `1 D  |4 b  V! Z4 ~: v: I
桥不怕旧,最紧要有人受.
* k% U" W) t' \. D: R/ k3 ]
{:184:}言之有理
{:156:}唔请埋我
快乐源自内心 发表于 2012-9-14 10:15
. {) K' Z2 l* Q3 i- q4 ?( `言之有理

- W. V$ }0 u# U8 R{:157:}
茶茶 发表于 2012-9-14 10:33
2 a% _6 A. g3 n2 v5 y. I8 q% l' S唔请埋我
- |6 _" }4 m, T. V5 e
{:185:}我请你哇
快乐源自内心 发表于 2012-9-14 12:08 ) f( C' F9 {" Y# A# L0 p1 u3 J
我请你哇
1 g# G; S! a2 R- ?' V* B- E
{:156:}时间都过了...
' W# R; C4 D9 t* s, ~. ^% S! x2 b7 ]( y几时再吃..
茶茶 发表于 2012-9-14 12:12
: ]+ E/ `8 |1 l/ r& y% m6 J2 L, F时间都过了...
9 Z! b. p) V/ e' S- g9 J5 d几时再吃..

, N+ P% b* Q) G7 i! T; b/ g! t3 v3 w{:193:}唔是食昨晚个滴姑罗
茶茶 发表于 2012-9-14 10:33
4 Q6 i' `, ~" l, E. s, N3 J, r8 L8 Y唔请埋我

0 w7 T7 ?- L7 H我都没话唔请尔,是你根天气走,,没甘早回帖和怪唔得我和
快乐源自内心 发表于 2012-9-14 12:17
% B2 ~# K6 _4 ^; D唔是食昨晚个滴姑罗

) y# d) h0 x  ?; W( }0 q唔食姑滴,点解琴晚你又唔讲野和,我仲有好多品种和
茶茶 发表于 2012-9-14 12:12
8 H! ?5 h* B2 b7 R时间都过了...
2 T* @% m$ V8 b# U3 W几时再吃..
* {" d9 A  J% g
到尔吹鸡,今晚都可以哇{:176:}
小小凝希 发表于 2012-9-14 08:50 4 J/ x; y  [% L2 D& J) Z
我以为你同天桐哥同一个班,所以未。。。。。。呵呵!
2 P6 e3 J2 e9 B" ^$ o) P
原来是噶,不过呢个星期有任务,所以分左唔同班,唔关你事!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-9-14 19:28 ; W# j- L2 Q# d. P+ p3 F. `
原来是噶,不过呢个星期有任务,所以分左唔同班,唔关你事!
6 H7 M* I4 {0 I4 x- P
{:82:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复