楼主:神采飞扬~华哥 - 

拜师成功[凉拌牛肉]

钓鱼仔 发表于 2012-9-12 09:48
  u4 R3 Q3 b, y8 M召集去食巨嘎牛肉

5 s( G% V/ h9 c( M你带头
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2012-9-12 09:51
# u* k0 H0 p- k; D你带头
  O0 V$ C# X$ N+ i0 ^
{:157:}呢嘀甘艰巨嘎野都系。。。。。
钓鱼仔 发表于 2012-9-12 10:02
" F9 \4 m  ?% J# C& Q4 O呢嘀甘艰巨嘎野都系。。。。。

6 K# |3 A% G2 ^; D你来组织架啦
钓鱼仔 发表于 2012-9-12 09:19
7 x; v- P1 h/ F. ]6 s1 L大家集中去试食,来个三五十人,好么????

* E7 G6 ]' t  x3 y{:163:}
钓鱼仔 发表于 2012-9-12 09:44 * f' B6 x* X0 Y+ C0 ^
你有我电话咩????
! g* ]9 r0 j- U' V4 D! v
我会给距的啦{:176:}
快乐源自内心 发表于 2012-9-12 08:52
3 v! C- V5 e0 \6 w唔知到时只嘴可以食得凉伴未呢
" i! O5 L2 D3 h- N7 q; i: ]1 k
成旧吞!
小小凝希 发表于 2012-9-12 13:43
# H7 Q$ v$ W* g( W, ~9 y  V, r" K成旧吞!

8 N3 l/ O! O; Q消化唔好啊
快乐源自内心 发表于 2012-9-12 14:15 ; l# F, w- ^; _( h1 c# h; {8 M
消化唔好啊
* d) m5 d  B3 w, T' a3 g/ Z0 P% W
吃少旧未得罗,
小小凝希 发表于 2012-9-12 14:21 " F' O0 O. m. R9 Z! ~; c( ~
吃少旧未得罗,

) J- a/ I. M$ y1 y  K$ j1 l{:76:}我怕忍唔住
快乐源自内心 发表于 2012-9-12 14:22
( _6 L. ~& F' W我怕忍唔住
' d: t, G$ ?+ m9 s4 s4 \6 K
我才旁边做监督员!{:153:}
小小凝希 发表于 2012-9-12 14:24
3 u# V1 |0 K+ w8 {  \; p我才旁边做监督员!

- I1 b  L! y( ^% x{:165:}唔使罗,你监督住我,你咪唔得闲食罗
快乐源自内心 发表于 2012-9-12 14:26
3 y8 s$ {. \7 _+ T) x唔使罗,你监督住我,你咪唔得闲食罗
. O/ J- R; l& y3 @6 @) v8 u& y
一心二用,一边吃,一边唔给你吃!{:179:}
小小凝希 发表于 2012-9-12 14:26
) [% o% Z: X8 @一心二用,一边吃,一边唔给你吃!

, S9 o* `& G" }1 T+ C; q+ f{:176:}我两下夹左落只碗先
快乐源自内心 发表于 2012-9-12 14:27
" L: L6 Y- R3 B- h2 Y5 c5 J我两下夹左落只碗先

+ x8 z1 b# E$ t* Z2 C' z1 S8 L  Q( D+ b7 \# W; z
只要未入口,都有办法唔给你吃,哈哈!
小小凝希 发表于 2012-9-12 14:28
  a* K% u$ Z; K" \只要未入口,都有办法唔给你吃,哈哈!

" Q' \2 Q( Q. H: l* v{:164:}跟埋去厨房偷偷地食左先

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复