楼主:快乐源自内心 - 

千层马碲糕

david-liu 发表于 2012-8-20 19:23
7 e+ v( C$ s3 q冇得吃,第一次啊~~~~~~~

; N" _1 f2 `6 i6 h9 t1 v% @8 i第一次马碲糕和蛋糕都给了妈妈{:153:}有经验再整俾你食
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
天天天蓝 发表于 2012-8-20 20:39
4 j, M) {5 i8 I% U0 E) x9 k睇到流口水咯..........

% z# O1 ?; m- o- [8 c* `% ?{:76:}心动不如行动,整啦
yuki 发表于 2012-8-21 08:24 ( p# e; I7 k! I- J. \2 e
时时都想食。。
- l# q/ F' J/ G; u
{:100:}稳日你我都去打球的晚上整的话就罗俾你试下啦,嘻嘻……不过你星期六晚偷鸡,难得我去一次打球
快乐源自内心 发表于 2012-8-21 08:34 2 q8 f( k# m+ y4 i9 J$ h
稳日你我都去打球的晚上整的话就罗俾你试下啦,嘻嘻……不过你星期六晚偷鸡,难得我去一次打球
" h9 j9 c8 z9 W4 n; J+ K
好啊!!{:76:}% G' v  X5 _* w' I9 x
如果我知道你去,就算剩返一个钟都去露个面
yuki 发表于 2012-8-21 08:39
" e6 ]. H5 v5 w$ g6 W! c8 U1 n好啊!!
! L3 E0 z& S: x4 |! R如果我知道你去,就算剩返一个钟都去露个面
+ i' l5 o5 w6 r- Y- l4 g
师姐你个晚是咪去左约会呢?哈哈,小马鸡个晚去左装你啊
快乐源自内心 发表于 2012-8-21 08:45 8 p2 u8 I& E$ b& E& I
师姐你个晚是咪去左约会呢?哈哈,小马鸡个晚去左装你啊

/ r( `# e* |$ R: H6 E; l5 o: x/ D嘿嘿!约左返左乡下
9 _7 Z3 B6 V$ q1 Y0 Q拒话是去装你咯。。{:153:}
yuki 发表于 2012-8-21 08:51
$ _9 A- U! A6 f嘿嘿!约左返左乡下$ I- i: m+ g9 C- {/ G$ i( G
拒话是去装你咯。。

) [7 E' Q, H8 b是咪返乡下食龙眼呢{:153:}甘距咪好成功,我竟然装唔到距
快乐源自内心 发表于 2012-8-21 08:55 & a$ _8 `% A  S
是咪返乡下食龙眼呢甘距咪好成功,我竟然装唔到距
$ o8 M9 {" H, Q! I
食得龙眼多无益架。。下次你装返拒蛇{:153:}
yuki 发表于 2012-8-21 09:06 4 m% T4 ]; J# d. n6 H4 O/ r- X
食得龙眼多无益架。。下次你装返拒蛇
: a& D6 |" i8 D8 j  _/ C
我今年都食左好多龙眼,晒干后煲汤好啊{:176:}我无距甘得闲碌,到处溜马
快乐源自内心 发表于 2012-8-21 09:07
# Y! I3 \9 T' i( ^/ ?我今年都食左好多龙眼,晒干后煲汤好啊我无距甘得闲碌,到处溜马

( a- G2 M8 ]/ Z- Z0 u嗯,龙眼干有益。{:76:}
5 M" R& e+ j8 n8 T( i. S拒活得潇洒自在,羡慕咯,学唔到咯
快乐源自内心 发表于 2012-8-21 08:24
; {" y8 r8 r& _; u2 N2 s% }$ |你又买盒粉去水哥度整
# C  E# Q" s& ~+ }+ Q" Z8 M
我无甘好心机!
( `- c* ~% [3 m+ d7 V5 t5 B, }. e况且,关键不是去边整,点整!重要的系边个整{:153:}
哈卜 发表于 2012-8-21 10:31 7 @, R5 j0 {& P+ H
我无甘好心机!3 v3 B5 E" u& Z9 v4 ^. [, T
况且,关键不是去边整,点整!重要的系边个整

, |2 c% [, H# g# S. t甘你叫你想叫的那个人整啊
快乐源自内心 发表于 2012-8-21 10:35
% d! M# k) k5 w6 d3 F# m甘你叫你想叫的那个人整啊

4 A; h' f3 C2 C4 ^3 s9 M# }/ h哦!" |5 c( U' R( W7 v9 B0 _
不过我都稳佐好多年了!未稳到!
哈卜 发表于 2012-8-21 10:38
( T8 O& D% k2 Z- ~哦!6 B3 _" t1 O- d
不过我都稳佐好多年了!未稳到!
4 u- b5 q; }$ z7 I( t0 E
甘你就等稳到先食啦
快乐源自内心 发表于 2012-8-21 10:40
4 l% c) E% u$ `8 r甘你就等稳到先食啦
3 _/ F8 [8 |2 V' Z8 U/ a2 I
{:96:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复