楼主:Nicole木习习 - 

37°2

Nicole木习习 发表于 2012-6-4 15:09
; n: ^/ o/ I8 _. ^: Q" Y* m哈哈。。。我都唔识佢咧。。。点叫哦。。。

6 f& {! w- i1 D4 U3 O1 ~1 p甘无办法罗。你无得食罗
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
叫叶生去记得CALL埋我,有得食,我超想做电灯胆!{:153:}
小小凝希 发表于 2012-6-4 15:15
5 s, T8 t7 ]# i* ?叫叶生去记得CALL埋我,有得食,我超想做电灯胆!
/ R  l$ z8 v, r, e/ Z0 `* {" ^
220v么?哈哈
快乐源自内心 发表于 2012-6-4 15:12
2 x. ^) x3 y9 A' J% R8 C甘无办法罗。你无得食罗

, ]8 {7 o+ ]( t: J/ @! H咁,顶算,要谂办法。。。哈哈哈哈
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 15:16
6 |5 z! C" ~4 H220v么?哈哈

. F' c0 w( l) l+ i7 |3 U{:104:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 15:16
6 i! k: \( G" ]8 ?咁,顶算,要谂办法。。。哈哈哈哈

, _- j& l9 d8 r5 h合指一算,自己看着办罗
即是哇,忘记左我的啦。?
zhucanjian 发表于 2012-6-4 16:52
. X/ f3 H' h) i: h$ m即是哇,忘记左我的啦。?

* i: [7 S3 }+ _9 x' ^8 iwhat?
快乐源自内心 发表于 2012-6-4 15:18
4 I: L8 L3 _5 I合指一算,自己看着办罗

+ b0 E5 W2 B* d哈哈。。。0 M' }  v! A, S; v, r: W
凉拌。。。' L" B# R$ ]' \; `: L& k/ k
最近我妈咪整D凉拌青瓜。。。8 r2 d7 y  Y2 e, S5 h4 E+ J9 q& T
好好味哦。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 22:35 9 u/ W8 y  n, `* v( X
哈哈。。。" d! Y0 ?$ H7 Z9 m+ [
凉拌。。。1 E! c4 |2 T0 Q7 f- X# B$ e. j
最近我妈咪整D凉拌青瓜。。。

* A) @+ U4 M3 U' t: B) e8 u: I3 }偷下师蛇,然后发上来教我地啦
快乐源自内心 发表于 2012-6-4 22:39 2 z& q* d( ~" x% X' m$ J! Y( F
偷下师蛇,然后发上来教我地啦

) E  s. g! M) o. c* W- E; K* z哈哈。。。
$ c1 @8 w1 ~' F& @/ n我无睇住,未学。。。呵呵
6 z; R, ~' e) q2 _& z下次哈
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 22:41
. x' C) f# s; x哈哈。。。
( b4 \! G4 O* W% k我无睇住,未学。。。呵呵
9 z0 a; B+ f* v下次哈

x' m- Y# L( `! b5 y你同你妈子讲,你话好好食啊,我想听晚再食多一次{:176:}
快乐源自内心 发表于 2012-6-4 22:45
6 J  g3 w2 D# p7 G% ^+ Y你同你妈子讲,你话好好食啊,我想听晚再食多一次
& u- E% O$ q5 A- [/ m$ i0 B4 D/ I
哈哈。。。/ A6 O. ]* p! i
妈咪话唔可以成日食。。。0 t( ~  Q# E; g" \0 S
胃酸过多哦。。。" Q( o9 \8 M  ?8 l
。。。。。。。。。。。。。
: |1 @5 R) Z7 c. Q顶算。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 22:48 : W" T: f1 H) z! I" u! c2 R
哈哈。。。
8 S0 U3 q7 [. V  [4 ]: D妈咪话唔可以成日食。。。" T( `, h7 w. U1 Q6 w& B2 g
胃酸过多哦。。。
4 W3 P! t6 p+ b# [
甘你就听话啦,阿女
快乐源自内心 发表于 2012-6-4 22:58
& w  _, _& O$ w6 c5 f( l5 b6 P1 k甘你就听话啦,阿女
1 N0 m6 ~7 X/ ]# \0 [/ K$ l) z6 o
咁。。。快版,你要蛋下了哇。。。呵呵。。。
& o5 C; X4 f# g+ _) h/ w制作方法容后再发

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复