楼主:李清水 - 

一些片段

李清水 发表于 2012-5-11 10:55
8 I5 C/ L" c. S! Z) Q1 E佢岩上左来,你问佢啦

# b, b) o) h: F1 t- |# k1 i$ H距都无邀请我,我唔得甘主动姑哇
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-5-11 10:57
/ T! \: s$ w# x4 `( U% S我会带两斤落去

& F- q4 Y' k$ S9 ~% ]{:98:}甘我都带两支益力多算
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:55
; K, X6 m6 j, y7 e甘又是,点管呢?叫距早滴训,呢头哦完,个头仲对住电脑,叫你训先

1 U$ M; w6 B2 _! N$ S, w; Y! U* i你明就好啦
( t8 F- L4 x, b所以,久而久之,发电机加下变得面皮好厚哗{:185:}
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:57
7 T# T$ I% ^* I2 m. I" w距都无邀请我,我唔得甘主动姑哇

. @$ E4 o3 S1 _$ F
9 u) t1 K9 p8 o/ I+ L/ E呢次系我邀请你哗2 D0 i" ^' k3 G6 S+ k! N& i; ~
李清水 发表于 2012-5-11 11:01
3 K0 Q7 u0 ~' {; v4 U% w你明就好啦. y, S! A6 U7 j" O
所以,久而久之,发电机加下变得面皮好厚哗
  Q4 O1 e& K9 s) Z: R8 @& F
甘大只圈,原来就是想话阿叔公面皮厚,直接话咪得罗{:153:}
李清水 发表于 2012-5-11 11:03
- l: S5 U: A2 S3 q0 a. g. X$ e# v' v  n- k+ k
呢次系我邀请你哗
4 l0 n+ @) P3 }: D  Q, U0 L
{:153:}多谢水果
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:04 8 `  L/ q3 t! i9 X7 m1 @. f  e3 P
甘大只圈,原来就是想话阿叔公面皮厚,直接话咪得罗

1 m4 @/ A# r/ D7 W) u+ v; A/ D8 e- B直接话,怕佢吾受哗{:160:}
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:04 8 q* p& P2 h7 G: x" U* Z
多谢水果

8 ^/ I5 q9 U/ j' u, i# b  C7 ^$ c点解你吾叫我做水哥的{:176:}
李清水 发表于 2012-5-11 11:06 : p) R: C+ Y2 Q6 J. }- S6 X* h
直接话,怕佢吾受哗
% X- h- n: Y* g2 X
我唔理距姑,有咩就直话直说
李清水 发表于 2012-5-11 11:08 * M" p# {5 R. z" e* [+ M
点解你吾叫我做水哥的

- c( U$ w6 \+ N) ?" H3 Z! U水哥,一时手快哇{:76:}太挂住水果罗
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:08
9 J1 {( d/ ?7 n: N我唔理距姑,有咩就直话直说

9 n! a' j, l; X! q/ n1 x. }吾怕,佢吾点话D女仔的话!
7 ^& p" m9 z0 a3 r) e吾同我:男女照闹{:176:}
李清水 发表于 2012-5-11 11:10 . D' F0 ^* v' U; o
吾怕,佢吾点话D女仔的话!
& N  z- f, `6 v/ q, |; z) y吾同我:男女照闹
$ S2 t" ~7 p1 p: L% _
{:153:}俾人闹都几好啊,有人关心下
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:12 . \/ z$ V! D! [' t4 v! b. y, `
俾人闹都几好啊,有人关心下

' m1 T' {. J' d' P& v最怕人地吾系好似你甘谂呢!
李清水 发表于 2012-5-11 11:16
! f# f4 G1 `) B2 }% c最怕人地吾系好似你甘谂呢!
, S4 |' k0 |. O5 N
甘呢滴是距问题罗,我点可以要求人地同我霖法一样呢?距都要求唔到我同距霖法一样啦,哈
{:181:}{:195:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复