楼主:李清水 - 

一些片段

李清水 发表于 2012-5-11 10:25 # Q( g9 g. J1 a$ a( O
佢封我做个天空网的管理人,但鬼使甘复杂——我发帖都未曾识发哗) q) r6 R4 ?! O7 W
昨晚果个连接因为浏览器的问题都 ...
; A/ p- o( W" \) G- K% K
甘偏心既,隔离二叔公距,我无管理人做既?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-5-11 10:25 - s0 W- [8 Q9 J' ]0 P
好难讲窝,佢可以能真系88、89都吾定的!

8 _5 h# Y5 `, v- Q
' t) s! ^; \. {1 I8 ^1 o{:157:}我唔是好吓得,甘咪未成年就结婚罗
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:27 - D2 @% Y7 V+ u2 _
甘偏心既,隔离二叔公距,我无管理人做既?

4 j5 D3 F3 u$ [4 M0 Z) B佢有同我讲过:都想比个管理人你做的,但考虑到你平时对佢的表现,所以暂且等等窝——你明啦{:176:}
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:28
  \) O3 V$ ^6 j6 C我唔是好吓得,甘咪未成年就结婚罗
2 O6 z% \& L$ G8 x/ e2 O- \
你见佢的性格甘吾稳定——吾排除有呢个可能的{:160:}
李清水 发表于 2012-5-11 10:36
, U$ N) X& G) t9 T4 x9 G) d  ^你见佢的性格甘吾稳定——吾排除有呢个可能的
8 t: F4 ]$ c' P: B
煮饭婆要多多管教先得罗
李清水 发表于 2012-5-11 10:35
: U5 R) H  V* o* n2 B3 q0 a0 V佢有同我讲过:都想比个管理人你做的,但考虑到你平时对佢的表现,所以暂且等等窝——你明啦

" G$ M# g7 D# n" [6 ]{:154:}我承认对你是好过对距既,距个滴野我不是很懂,都是咪搞我{:153:}等开台食饭我就等
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:37
) ?  l6 R! O/ p  m' k煮饭婆要多多管教先得罗
8 k- a- V! V  {) T1 m
管吾到佢的话/ P9 u5 l* f9 v% {
你以为会管到佢咩?!
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:38
4 i% ]0 R$ T1 ]) r  U: Z9 K  P我承认对你是好过对距既,距个滴野我不是很懂,都是咪搞我等开台食饭我就等
3 ~) q9 M/ Q4 U# c0 w: a
讲时讲,刘版约左我星期六小聚一下;
8 y7 r( u: ^. e* x; d我就叫上火山了——你有冒兴趣?
李清水 发表于 2012-5-11 10:43
, G7 M) V5 k$ B% r# F0 T管吾到佢的话
0 D$ c9 z' c( B& l9 D1 Q( |* Z" A你以为会管到佢咩?!

& R+ i) Y4 O: ~5 [2 r你点知,你又不是煮饭婆
李清水 发表于 2012-5-11 10:45
: X# H( q% ~% J- k: q: F$ d2 f" u讲时讲,刘版约左我星期六小聚一下;4 W* [9 c- u7 g# ^$ Y& X& }
我就叫上火山了——你有冒兴趣?

3 a& u1 k% H6 J" ?7 l大概咩时候聚啊?{:99:}不是头酒聚会吧?
李清水 发表于 2012-5-11 10:45
( G. v  X" M% P1 {( r讲时讲,刘版约左我星期六小聚一下;
0 Z( A' v# U7 N% Z% N! I. J  p' a9 n/ f我就叫上火山了——你有冒兴趣?
" p+ V+ p% T4 u3 p" I
讲时讲,是咪刘版亲自下厨啊?
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:45 ' D4 x% Y* r  S8 P0 b% L0 s$ q3 c
你点知,你又不是煮饭婆
9 Z6 x: a2 O% _2 R7 H& y0 L
你体佢有几晚系早训的——试问:你系佢煮饭婆,你会吾会管?
  h5 f% ~7 I" o' C/ H0 r甘的情况,你话系叫管到咩?
李清水 发表于 2012-5-11 10:51 3 {" s" o, [0 i/ E2 Q6 t- I
你体佢有几晚系早训的——试问:你系佢煮饭婆,你会吾会管?
' V) h7 |1 Q8 V) B1 D4 Z甘的情况,你话系叫管到咩?
& m0 Y( ~( G* c: x8 }3 y! i
甘又是,点管呢?叫距早滴训,呢头哦完,个头仲对住电脑,叫你训先
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:50
% R3 F0 j2 ^- J- s# u/ ?讲时讲,是咪刘版亲自下厨啊?

7 c0 E1 i3 K9 Q+ S: q% z: [佢岩上左来,你问佢啦
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:49 3 W. x( C; e; Z, g' U+ c
大概咩时候聚啊?不是头酒聚会吧?

: L$ Q6 ^& k* ~) A+ c9 I+ y我会带两斤落去

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复