楼主:快乐源自内心 - 

榴莲芝士

Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 10:49
/ U7 P1 n2 O$ w8 c7 ]低,甘话饭啦,唔搭你

$ s1 d+ ]( ]# ]8 j! O我讲下笑,距甘认真
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 10:50
0 M1 _* p# z+ u& i) c9 d& R我讲下笑,距甘认真

1 C% w0 U! [, q8 D1 y- C) ^8 R{:173:}好彩锡我喔
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 10:55 % `9 ?5 z) |0 X3 Q, b
好彩锡我喔
- W9 v1 M0 k1 J7 a  y
{:106:}我超晒流量她还不送我
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 10:56
; n0 m) z# o- G% F2 u9 L4 v我超晒流量她还不送我

) R" _. v7 g3 q9 d+ J. D{:153:}看来好大挤甘喔,好彩我有家超多流量{:173:}
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 10:58 2 R/ z" `3 m2 y) W1 w
看来好大挤甘喔,好彩我有家超多流量

# k0 R3 p# ?4 a$ F2 d快滴去修手机先得,扣晒滴话费罗
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 11:00 7 B3 S% B3 E( w/ j9 s$ q: Z  H
快滴去修手机先得,扣晒滴话费罗

8 x' p( u% R: ?) ^- V0 D话费都可以修手机唔止咯
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 11:01 & b1 i7 P. `! T6 w6 Y
话费都可以修手机唔止咯

! V, e5 H: B( G  r问题唔知边度修好
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 11:03 4 ]5 e* R  V- K" o) z0 c% k
问题唔知边度修好
4 _! {; v8 c9 R, \
问下你没朋友识唔识人蛇
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 11:04 6 Q' a7 \0 q) h5 x+ G; J$ F
问下你没朋友识唔识人蛇
5 C$ ?; a/ j" b( o, @3 x  z
人缘唔好,无乜朋友
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 11:05
4 M$ c% W. f  J6 x4 p8 x! Y人缘唔好,无乜朋友

! f) V2 I. ~; R9 Z& `' O最多就是你啦{:191:}
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 11:06   c5 G  L, U3 v, V' ?6 m
最多就是你啦
1 j" |: Z5 f1 H$ F$ R2 H
认识人多是好还是不好?
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 11:07
# I9 T8 j) @( ], O# _1 o+ B认识人多是好还是不好?

0 M" K  u" f6 N; H! p肯定好过我滴朋友都冒多个蛇{:178:}
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 11:08
1 ?- [7 R1 l" z8 X* }) R* a& R9 t肯定好过我滴朋友都冒多个蛇
: y2 q8 B- ~' e; L2 m9 B3 K
{:176:}我们都一致认为你最多朋友
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 11:10 1 [8 ?5 \+ f0 t, l6 o
我们都一致认为你最多朋友

, |4 L5 n% J/ p, }. M9 z! Z2 K{:173:}咪就是你地咯,认识你们真幸福
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 11:11 ! r1 k+ z4 s% z$ _3 @$ J) H
咪就是你地咯,认识你们真幸福

~; k' ^) W5 x- V/ y认识你们,是我的荣幸

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复