榴莲芝士

关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
我承认 我看到了不该看得
! u) L, N, r0 X$ _6 X鸡皮。。。
吃喝玩乐 发表于 2014-10-7 07:22
$ l2 q5 k/ p5 L* f9 e5 A+ N' F我承认 我看到了不该看得
6 C; A1 }& R' a' R. p5 g鸡皮。。。
1 X- e0 F. {5 j; `9 V
{:159:}才边度?
吃喝玩乐 发表于 2014-10-7 07:22 0 _! s0 d, s, }! }8 ]
我承认 我看到了不该看得+ w9 Y  [9 J* D+ M4 A& u% m9 ?
鸡皮。。。

5 r/ b- l! t2 S还不快点扫
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 08:39 + u. G6 x- p% `9 [! u
才边度?
0 F% f. b; ~' ^/ T9 ~9 a6 g; u$ q3 U/ ^0 K
距话见到只蛋糕甘多心形起晒鸡皮啊,睇距平时都是无滴浪漫的人罗
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 08:49 1 p- O& K1 `' l9 ^7 ^
距话见到只蛋糕甘多心形起晒鸡皮啊,睇距平时都是无滴浪漫的人罗
+ n/ r' C' r6 F0 R/ d
{:176:}距要蛋糕冒心形既咩?
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 08:52 # g0 S, h$ e' T; R! U/ V& R
距要蛋糕冒心形既咩?
) a0 b9 |# g' g# e
点知道距,唔了解,距话好怕密集形,估计距唔对提子有偏见就真碌
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 08:55
% v& P9 Y6 L$ u# [6 ~/ I( ~点知道距,唔了解,距话好怕密集形,估计距唔对提子有偏见就真碌
7 B3 O0 Y$ F0 w8 p+ _6 g' v# q
{:173:}下次整到,叫我吃晒滴提子再俾距{:176:}
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 09:15
8 _/ i0 l- H5 k* d/ v下次整到,叫我吃晒滴提子再俾距
5 J" ^, v0 y* U8 s8 P
{:76:}好似上次甘抢么?都未切蛋糕就食晒滴提子
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 09:37
5 `# P/ n% [5 ~, }! D4 P0 b好似上次甘抢么?都未切蛋糕就食晒滴提子

: f( g" Z  X" Y* ~( f) m/ ~{:156:}上次食左两粒冒晒。
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 10:03 6 I" F+ \6 _) u/ h0 Z! w
上次食左两粒冒晒。
. a: e. s- J% ~; ?. |
我好似未食就无晒
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 10:31
  n7 N8 B( A$ q( R我好似未食就无晒

; x7 ]1 `( Z' _{:191:}甘我都比你幸运,旧饭罗左粒俾我
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 10:32 8 g. e5 r+ q5 x& E
甘我都比你幸运,旧饭罗左粒俾我
& z3 A0 o$ B2 \  T
旧饭对你就是好,哼。。。我自从那次说过坐距车无坐风车甘有安全感,她就唔锡我罗
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 10:35
/ y: ^. Z+ M& |- C" E旧饭对你就是好,哼。。。我自从那次说过坐距车无坐风车甘有安全感,她就唔锡我罗
' M$ R6 ?# r% J
{:176:}低,甘话饭啦,唔搭你

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复