楼主:ぷ開心^ō^伯 - 

神采飞扬&美亚同步:周六空军之感悟!

望天桐 发表于 2013-12-7 23:11
, I/ b" Q7 o% q' _有D野,今次积极左哦,上中班第日都去钓鱼,赞!!

7 _4 i6 Z* U) }, y6 M3 V可惜,钓左半日得六条,一条鲫鱼都无,净是霖左一大堆呢D甘嘅野!{:185:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-12-07 23:04:40
- ~) n( f7 j. w* X[quote]我家金旺 发表于 2013-12-7 23:01 [url=forum.php?mod=redirect&go
- t  k* w4 M& S
加多D俾我蛇,多谢晒!
本帖评分记录金钱 收起 理由
ぷ開心^ō^伯 + 60 笑而不语!
我家金旺 发表于 2013-12-7 23:19
# H; M4 r9 Z9 s加多D俾我蛇,多谢晒!
" g3 h/ \- \8 L
加多15,听日竞拍!{:176:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-12-07 23:13:20 * f8 ?1 ?. O+ x0 C! Y; l4 N
[quote]Lee(小妹) 发表于 2013-12-7 23:07 [url=forum.php?mod=redirect&
, I$ A) \! y8 T! }- K5 S/ {
几时带我去钓下,我需要灵感
Lee(小妹) 发表于 2013-12-7 23:23
  h7 {* W/ E, D; J4 K几时带我去钓下,我需要灵感

/ J) ^8 |; Z  Q% M1 W, T% g下个星期我去增城钓鱼,来磨?
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-12-07 23:14:41
& I) J" x5 L, Q# }0 f8 w[quote]小小凝希 发表于 2013-12-7 23:11 [url=forum.php?mod=redirect&go

5 l+ ?% @& L: N1 X8 w$ `" u. b, O我以为有两条留左给我,原来不是,巧桑森,呜!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-12-7 23:06 ' U, n. [, ]( u9 p& t+ P
空军有乜好学?
1 M" O8 H, v" u9 Y( F7 G
{:176:}反正从你身上肯定可以学到好多野
小小凝希 发表于 2013-12-7 23:30
0 S: B3 H) C+ O6 E0 S/ Z' }我以为有两条留左给我,原来不是,巧桑森,呜!
, _% a/ h/ B% ^0 n; F0 ~6 K3 p
甘细条,两条都没够摄牙那。{:176:}
# b" [! j' U4 O- i) }+ r/ u: [我原来想钓两条鲫鱼俾功夫茶嘅,点知一条都钓唔到!{:186:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-12-07 23:25:34 8 j( c' o2 J8 ^: t( f( M
[quote]Lee(小妹) 发表于 2013-12-7 23:23 [url=forum.php?mod=redirect&
8 c1 |* V* d3 l8 c% b# r) R3 A- v* E
增城边度窝?
Lee(小妹) 发表于 2013-12-7 23:45 1 r" ]6 |0 k7 q* k% f, E
增城边度窝?
* F) z& e4 g4 P5 D% ^0 `3 X, ?1 b
我就知道增江,唔知道边段,不过会提前发帖通知,到时我通知你~!
有六条五算空军了吧
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-12-08 00:01:09 ' n: i% ?$ _7 A' Z/ \2 Y
[quote]Lee(小妹) 发表于 2013-12-7 23:45 [url=forum.php?mod=redirect&
0 P; W$ b2 [; g% M0 ]$ N
伯我又去,寑埋我份,好像同你钓鱼!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-12-08 00:01:09 $ A4 ?- Z6 }! P! D
[quote]Lee(小妹) 发表于 2013-12-7 23:45 [url=forum.php?mod=redirect&
/ f/ H% u* U% `- N* ]
增江河真是好多人才度钓喔,果时我去绿道踩单车时见到。
鱼啊…鱼
Lee(小妹) 发表于 2013-12-08 02:15:23 + s4 O  _) l$ |4 D' u" m  s
[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-12-08 00:01:09 [url=forum.php?mod=red

8 A# B; p( f% x1 I$ I未去过增江河,好想去。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复