A个时间……想住啊B……

成个几月没见BB了(包括相片)……吾知拒几时识转身……" {; e0 D8 Y7 C
自从拒出世到而家……只是翻过三次屋企……
. `' f5 d# f9 L) k- o/ [" t如此这般……到左拒识行识走个阵……拒见到我会吾会好似我外甥女甘样……惊到哭住掉头走呢?* I2 w9 n3 {. h5 |$ a5 Z9 o; u
唉……
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
多少啊多少 + 40 + 40 + 40 感谢分享^_^
总评分: 威望 + 40  金钱 + 40  贡献 + 40 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
{:188:}自己细路都唔经常返去见下?{:177:}
Lee(小妹) 发表于 2013-6-4 22:12
, t/ x/ j; u. l; k. H* J自己细路都唔经常返去见下?

! \8 {8 ?* l5 a" g( |* `, {稳食艰难啊…………而且山长水远…………你话翻就翻咩?……
: [( T: Y1 y) M7 Y
藏镜人 发表于 2013-6-4 22:18
" ~1 D. u# \9 w: l稳食艰难啊…………而且山长水远…………你话翻就翻咩?……

3 w8 {5 d; w" O) d2 e3 F{:188:}去左边个大省城?甘少返,以后唔认得尔咯{:182:}
Lee(小妹) 发表于 2013-6-4 22:19
/ [3 O3 d" M% \8 Y6 ?去左边个大省城?甘少返,以后唔认得尔咯

8 c( N1 h& @% @  g& F汕尾……
同老婆仔上Q视频
而家通讯甘发达,想见下有好多方法架!
小羊 发表于 2013-6-4 22:38 ) w6 F5 Q, v# E7 D
同老婆仔上Q视频

5 g# T% P6 |3 L1 J+ @& ], h  W夜半诉心声……真的不用太高清?……………………
藏镜人 发表于 2013-6-5 00:17
- D; t% w$ B, O2 o% j) C0 x夜半诉心声……真的不用太高清?……………………

/ D  z& Y4 T6 Q8 w& u3 N6 t{:176:}{:176:}
叫你太太拍滴相片和视频你睇
快乐源自内心 发表于 2013-6-5 09:03
" o8 Q1 r6 ]3 `8 R; q/ |( ~& F- j叫你太太拍滴相片和视频你睇

7 ?5 v4 H/ ~* }7 r上次翻屋企个阵已经买左部长焦数码相机比拒…………下次归家就可以拷入我手提……
藏镜人 发表于 2013-6-5 10:32
* e4 _# z0 _9 E9 X( n4 B1 t% a上次翻屋企个阵已经买左部长焦数码相机比拒…………下次归家就可以拷入我手提……
- y5 n( x* l9 h9 E8 j
用QQ发啊嘛,仲要等回家,回家就直接亲亲宝贝
快乐源自内心 发表于 2013-6-5 10:34
0 t$ i0 u: i2 A+ N用QQ发啊嘛,仲要等回家,回家就直接亲亲宝贝

2 o) L+ ?% w' a" m老婆成日都话吾晓发哇……
所以我觉得两地分居5好,无论系对伴侣、孩子还系家人。如果可以既话,带买老婆仔女去蛇。
藏镜人 发表于 2013-6-5 10:35 8 P$ V8 @, A# |6 ~: d) F
老婆成日都话吾晓发哇……
: l5 K4 W! b5 D% @
你下次返来想办法教晓距啦

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复