楼主:渣皮昌 - 

端午节从化钓鱼人俱乐部休闲交流活动

鱼籽彭 发表于 2013-06-05 00:16:58
6 l( h9 q' a. e; |( l+ P[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-06-04 21:47:06 [url=forum.php?mod=red
$ C: ^8 T( e& _% _2 m5 y2 J! U) M
而家是50任钓,鱼任拿!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
确定报名一人!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-06-06 17:09:04 ' I9 O8 K% n+ |8 n  V& X, X) \
确定报名一人!
* R; P4 A- {; [* L  j& J, X3 z
师傅都报名了,徒弟我有可能五报磨。哈哈。报名一个
好想参加~~10号要去亚运城~~参加不了~等下次机会了
良仔 发表于 2013-06-06 18:46:23
8 f7 |% ~4 m$ ~% S[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-06-06 17:09:04 [url=forum.php?mod=red

3 @  D% o0 d* i1 {我以后你钓够左唔去了!^o^- {. C6 @" \" B8 E( _+ J* p
钓唔到就分D鱼俾我!^o^
良仔 发表于 2013-06-06 18:46:23
6 t* u3 w, Y6 h1 Y[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-06-06 17:09:04 [url=forum.php?mod=red

: a+ c  j8 l9 E6 N我以为你钓够左唔去了!^o^
/ x9 z1 W' X) T# M: w我钓唔到就分D鱼俾我!^o^
大家快报名啊   现在有19个人了
好活动,期待现场大鱼
甲柺 发表于 2013-6-5 17:44 2 o- \: h: U6 o! z9 G, P
想去,但无车无架生,不过架生可以去执。
* Z- Z/ A' ~! P, I
甲拐兄既架撑执好味?
无去过,唔知好玩磨。。。{:156:}
菜鸟 发表于 2013-6-7 15:11 ' W' j  X6 T/ j7 }. r: J( B  c
无去过,唔知好玩磨。。。

' S' M6 |/ d: S! ^( ~$ Y7 C( k肯定好玩啦,一定识得唔少朋友。8 d7 y! W( d; l' z( ?
/ x1 C' y5 z+ h! z. E
志不在鱼,在于大家认识下,以后大把机会一起玩啦!
老叶 发表于 2013-6-7 13:37
( K. |( L6 ]# ?* F( o甲拐兄既架撑执好味?
" _  z: k: L" t- f( C( h0 }2 |
未啵。。。未得呢个闲心,但好乐意同叶老分腥同味既 ^_^
系老叶来者。3 N1 T$ v" {! s/ H  m4 G6 U7 k' C

3 h, J$ Z* \" \我钓鱼好差架,到时如果钓得到既话,分比你都无问题,无嫌弃就好咯{:173:}
报名参加..两人.灵少和新哥
1 E, o  K/ U9 b, ]; j9 l. e{:106:}好耐没集合过了..难得有机会
, L; Q# r$ s5 R+ n7 N  i# Q
刚收到消息,要回老家咯`wawa娃哈哈

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复