楼主:ぷ開心^ō^伯 - 

甲拐,入来听下!

甲柺 发表于 2013-5-20 23:00 8 R. O5 I8 E- d6 D/ ~; X
难讲。。。系好耐好耐以前,有个池塘入面好多蝌蚪,有几只天鹅又好中意去果度玩,如果。。。

) D7 U; t, `) [. f{:176:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
未被邀请的放下擅闯宝地……^o^
放下 发表于 2013-5-21 22:33
: X0 M3 x% H  M+ H# Q未被邀请的放下擅闯宝地……^o^

$ X" o. Q1 m& E' Q$ u- i呢首歌几啱甲拐架,所以专登送俾距,如果你改名做女甲拐我都会邀请你嘅!{:176:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-20 22:53 5 ^/ A  }/ k/ U2 E1 }
一代仲系度揾紧天鹅,几时先有二代啊?
9 {: G& g! J* n& ^
{:185:}就算肥都系一个肥天鹅啊嘛
3 d' `) S# f: J% u
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-21 22:40 ; L* ^+ r+ `! s) q
呢首歌几啱甲拐架,所以专登送俾距,如果你改名做女甲拐我都会邀请你嘅!
/ i# N' Z6 \' Z6 X6 a: V& \) C
0 c; u0 O6 `% P8 Z8 s- z1 h& m
再一次多谢阿伯咁有心!嚟,整份杂果冰润吓距先得~~
/ F/ h1 `8 n+ _/ L0 f4 L* U9 I6 i; n& S1 s- x  a% H
6 n  j2 b) n8 C3 ?
david-liu 发表于 2013-5-21 22:43   A5 i2 U: o. m* L2 N
就算肥都系一个肥天鹅啊嘛

" e8 v7 [3 V/ B. B/ W) G肥甲拐怕?{:185:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-21 22:59 $ ?3 U) o* c& }' ?+ v
肥甲拐怕?
9 T9 u1 Q  |. C" M
{:182:}
甲柺 发表于 2013-5-21 22:57
4 I* G5 V0 Z: c7 O7 P) j( j! @再一次多谢阿伯咁有心!嚟,整份杂果冰润吓距先得~~
/ {& y, w/ T$ v' _. `0 V
又话减肥又话唔吃宵夜,真是hao婆守唔到寡!{:176:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-21 23:03 6 }& X: r" F3 K! |
又话减肥又话唔吃宵夜,真是hao婆守唔到寡!

; f1 B- V- ~1 f) z9 T* a: c放心啦,好有节制既;而且加埋首咁有动力既歌,包掂{:153:}
甲柺 发表于 2013-5-21 23:06 0 e  w" u& u' p" ~$ F
放心啦,好有节制既;而且加埋首咁有动力既歌,包掂
% @. K: t/ S* @# b; C4 T
甘首歌咪好似佳能保鲜纸甘:唔止包得,仲包妥包掂!{:176:}
甲柺 发表于 2013-5-21 22:57
8 I" z5 O- O9 m4 S' V5 V! C再一次多谢阿伯咁有心!嚟,整份杂果冰润吓距先得~~
/ I: n0 r* u+ b- I/ e$ A
{:164:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-21 23:37
( L( W: t% H  V' R2 F8 X) d甘首歌咪好似佳能保鲜纸甘:唔止包得,仲包妥包掂!

1 O" q" |+ |8 Z6 @$ J, P漏左一句:“广告话你够密实”。。。唔通阿伯都体验过?{:153:}{:153:}
甲柺 发表于 2013-5-21 23:51 3 j; p% g: P$ ^3 D9 O( g- S
漏左一句:“广告话你够密实”。。。唔通阿伯都体验过?
3 }0 B" f7 ~" U/ y
就系唔够密实{:176:}
儿歌就教D细路沟女……有乜理由吾早熟哦……
藏镜人 发表于 2013-06-01 22:40:25
3 B  l/ n" K+ J6 n! ]# `儿歌就教D细路沟女……有乜理由吾早熟哦……
* P+ u4 Z% V0 P! X- M- A
是罗,而家D儿歌都变质了!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复