甲拐,入来听下!

( z2 A$ |) u" i, n/ W) ?) m8 R; b) B9 P7 V! R
: L* ~- A* L2 r9 T

儿歌-青蛙最伟大.mp3

1.84 MB, 下载次数: 48, 下载积分: 金钱 -1

青蛙最伟大

关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
9 ~5 N% d% ~9 ?" @1 H# |* Q9 ~" s" k9 M- A: w
真是有架!{:153:}
. }8 j+ N% y: b1 Z  A# G6 D呢个视频更搞笑:http://www.baidu.com/s?word=%E9%9D%92%E8%9B%99%E6%9C%80%E4%BC%9F%E5%A4%A7&tn=sitehao123&ie=utf-8! p3 K7 a' _, O  P: b( X( [- [
青蛙唔系甲拐
令狐冲 发表于 2013-5-20 19:23 9 \* F% @  f* I
青蛙唔系甲拐
2 ?( t+ v6 p, u; A
差唔多,系动物来讲是同一科,揾唔到更合适的歌了!{:166:}
{:188:}
{:176:}都几合适哦!
韵韵 发表于 2013-5-20 21:27
4 u9 G: [" N$ Y: }% I都几合适哦!
9 @0 N; v  r! f3 W1 E
简左好耐先简到呢首歌!{:176:}
超可爱!{:176:}
韵韵 发表于 2013-5-20 22:12
; ]2 Q! f6 W9 ~# H% U1 n超可爱!
8 w" A$ y* o" ]9 \/ k9 D
{:166:}
( M' f% {% a7 N; u: c" b
6 [( h8 l2 a9 h& U; e阿伯真系。。。{:157:}
) v9 Y2 i) F& a4 e- q不过,呢只歌应该系我听过最动听既一首了{:103:}. @& V8 {& ~' J. \7 t& N
祝令千金系呢首歌既陪伴下健康+快乐成长,大个之后遇到第二代既青蛙王子!至于第一代...你懂的{:153:}
' t( S/ b) x0 T" f. X# q( O3 F
甲柺 发表于 2013-5-20 22:49
9 F/ y! o2 m7 o: S/ t阿伯真系。。。. E2 N! M: R) T7 |
不过,呢只歌应该系我听过最动听既一首了
) ^, p) T) P: K3 G' }' ?/ s祝令千金系呢首歌既陪伴下健康+快 ...
1 ^4 A0 V% ]" x
一代仲系度揾紧天鹅,几时先有二代啊?{:183:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-20 22:53 3 f  v2 q$ [7 @  H/ ^  r" P8 i
一代仲系度揾紧天鹅,几时先有二代啊?

; E: o0 I# u& M4 e! c0 f6 q冒咁啦,换个积极既角度理解都得既蛇{:153:}
令狐冲 发表于 2013-5-20 19:23 ; j9 u5 w5 F1 x/ p2 l: D3 B$ l
青蛙唔系甲拐
: D3 E/ N, g7 y& r# S$ N
多谢明鉴!!确实唔系{:168:}
甲柺 发表于 2013-5-20 22:56 6 q' j6 C# n, N5 N& s
冒咁啦,换个积极既角度理解都得既蛇

]5 k3 B4 {; M3 C; c* q. @最积极的霖法:会唔会好多年前有个天鹅同你生左个蛋!{:176:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-20 22:57 ; M' o" @) y* Z# i
最积极的霖法:会唔会好多年前有个天鹅同你生左个蛋!

% Y- j' N$ n3 O" T1 {! Z$ f难讲。。。系好耐好耐以前,有个池塘入面好多蝌蚪,有几只天鹅又好中意去果度玩,如果。。。{:154:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复