楼主:快乐源自内心 - 

送给李清水and发电机【两心知】

好听,今晚训唔着再听过
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2013-3-14 16:02
, R7 c) r; o# w好听,今晚训唔着再听过
+ n' E/ E. F9 F( k: C1 e& v
{:91:}唔好意思,用左你的开场白:飞扬星空,伴你飞扬{:153:}
快乐源自内心 发表于 2013-3-14 16:04 # G9 B1 g9 M1 C. z9 N* m5 H5 x
唔好意思,用左你的开场白:飞扬星空,伴你飞扬
7 j2 d: Y. r7 c( {% P4 i6 x
冇嘢架,系甘易俾番D专利就系架啦
david-liu 发表于 2013-3-14 16:05 $ R2 `& U/ `! q% t- U- B* q) j& _
冇嘢架,系甘易俾番D专利就系架啦
# \2 L3 e, r6 |& V- J% _! ^' D" w
{:157:}如果唔俾会点?
快乐源自内心 发表于 2013-3-14 16:07 4 m: r% x4 H( n4 S8 F0 l
如果唔俾会点?

1 ]/ z$ O; j: B- g% n. s跟我返屋企
david-liu 发表于 2013-3-14 16:11 0 O1 U# Y: B, v. ~+ b* ~. H
跟我返屋企
! I. c& T; q5 p
{:78:}甘我改为:飞扬电台,一路成长,有你相伴
快乐源自内心 发表于 2013-3-14 16:14 4 Z! t; ~  X6 e% Y; L6 _
甘我改为:飞扬电台,一路成长,有你相伴

3 \: o; o7 Z2 X{:186:}
david-liu 发表于 2013-3-14 16:34
- m6 J4 _2 F* G/ b2 ~' E2 q, q
{:191:}乖,不哭
快乐源自内心 发表于 2013-3-14 16:41
# r: l& e/ D+ S乖,不哭
* e/ a1 r8 e0 G$ C
今晚失眠咯
david-liu 发表于 2013-3-14 16:43
0 J) s. G) F4 u+ s7 i今晚失眠咯
好听,今晚训唔着再听过

* V2 B9 X7 e2 v" l: w6 A! I5 T. Y% G* g7 O- E! |7 b& k9 v' S
{:179:}你不是说过失眠再听过咩
快乐源自内心 发表于 2013-3-14 16:45
/ y  j: E8 _" r你不是说过失眠再听过咩

; X: q5 I) X$ r2 E+ u9 }{:186:}{:186:}
好玩!. g2 f% S: W7 t0 i
稳日一起玩
哈卜 发表于 2013-3-14 18:48 # ^2 X4 @* i+ c1 y  L- A
好玩!7 N( o$ k3 r% q0 D. @# S9 Q- k8 k
稳日一起玩
! V1 e. O9 [0 T6 D2 T+ ~9 k
玩什么?我唔是样样都岩玩的{:157:}
链接个地址蛇
zhucanjian 发表于 2013-3-15 08:20
+ ?2 u9 J, P: J7 K3 Q) z: h4 H+ S% B链接个地址蛇

$ B1 K5 c! g3 Q1 b" \, ^6 F. ?: S唔明,链接咩地址?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复