楼主:多少啊多少 - 

增城菜心

慧在咫尺 发表于 2012-12-18 18:55
# N! X: k8 T6 y5 O( i% L" W6人以上出团
: q& d2 `3 K' {9 _2 u5 @/ m2 y
{:153:}我空降,才半路等,果条路返从化的路上
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
天天天蓝 发表于 2012-12-18 19:17
# \% ~: u1 \- z. v( N菜心节还没到嘛
# J0 E- t8 k1 ?2 ]& a到时肯定唔止6个人啦# [% K6 b+ p. U9 x: w& i
我系增城等住你地来哈

( w+ B/ Y* P# b. X' K7 X{:153:}我公司离你度好近
Lee(小妹) 发表于 2012-12-18 20:13 & ^; m) ?  n5 W: l/ V8 E
我空降,才半路等,果条路返从化的路上

2 M" p  \. n# D2 ?$ |{:98:}你来统计人数
好多增城同胞哦
呵呵,十二月而已,个个都起心咯。
多少啊多少 发表于 2012-12-18 09:33
/ h" `& f2 \- F9 P. t- r要过年先再返啦。到时,都无晒啦。
* Z$ Y% ?7 k7 S" }( u
{:99:}唔是怕!睇来想食好也唔是甘容易哦!
Lee(小妹) 发表于 2012-12-18 20:13 3 r$ `/ E( b0 p" y9 X( E% g
我公司离你度好近
2 t3 h' {/ b% G8 {/ ~2 o& Q
{:168:}得闲过来坐下咯!
zhucanjian 发表于 2012-12-19 00:40
4 ?& ]" i+ d: B! _3 z; \3 [呵呵,十二月而已,个个都起心咯。
$ a6 k& C7 T  a% H: k8 A
{:176:}
david-liu 发表于 2012-12-18 22:58 - p+ K2 I4 \3 Q6 p3 }0 ~
好多增城同胞哦
( [0 L; r" |- g) z: d5 D: y1 Z( S
{:165:}有咩?我就知有两个之嘛
天天天蓝 发表于 2012-12-19 19:00 + E1 ~# y. b/ y) I. ]9 F/ R
得闲过来坐下咯!
: l' k2 R0 [6 z$ g- W7 o
就识去食朱村鸡饭度录{:176:}
Lee(小妹) 发表于 2012-12-19 19:37
$ g$ F7 e" ^( u# [: S( X有咩?我就知有两个之嘛
5 h; n* X- @1 y% [, `/ }" ^
多少、天蓝
david-liu 发表于 2012-12-19 22:53
4 x. K3 I4 U$ z' S) O多少、天蓝

5 f2 I1 \: j5 e8 v7 p, q1 z2 W2 M加上小妹就3个咯{:172:}
天天天蓝 发表于 2012-12-20 18:48
$ L: }% b1 g# g& Z# ^( X$ f加上小妹就3个咯
1 _9 K8 @  y" v$ ?7 e
小妹暂时唔算既
david-liu 发表于 2012-12-20 18:49 ( G" Z# ]) o9 `* ?$ Z8 X+ e
小妹暂时唔算既

+ V' p; o" O* e7 w5 M( B9 D9 H或者将来有日会算既{:176:}
天天天蓝 发表于 2012-12-20 18:58
; \+ M: a6 T: G  w$ ?! `或者将来有日会算既

% O/ t" O$ ^$ \+ U肥水不流别人田啊{:153:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复