返回列表 发新帖
楼主:神采飞扬~华哥 - 

天气凉啦!冻啦!边个愿意同行,白马服装.壹马服装城!

{:186:}冒人参加,停止报名
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
[quote][size=2][color=#999999]慧在咫尺 发表于 2012-11-8 10:22[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=242030&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]& h9 m5 d( J: m# e: c" ?. O$ c8 K% N0 n
手机同相机差别好大.你准备丢海里吧[/quote]
. I% S+ ?; G2 ^  G& q: m6 D4 E7 T! E6 c& l
{:185:}几年钱的数码相机都唔见得有依家D手机清啦!!
[quote][size=2][color=#999999]钓痴 发表于 2012-11-8 20:48[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=242135&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]& c( R# Q2 H8 H/ p  l
几年钱的数码相机都唔见得有依家D手机清啦!![/quote]. G4 R$ w: B3 K! C+ |1 f
4 F& X9 d# `0 p4 v& W. B/ Q
出片才是王道!
[quote][size=2][color=#999999]钜华美食 发表于 2012-11-8 18:01[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=242091&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]5 [" h1 w$ @! ?, X0 t
冒人参加,停止报名[/quote], n! K2 b/ A* R/ A1 u0 p

! g6 C9 F! J! m$ }7 @3 t7 O{:185:}
[quote][size=2][color=#999999]慧在咫尺 发表于 2012-11-9 09:20[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=242284&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]
! S# [* R4 M, k: g' ?2 k, C/ i[/quote]9 [- y# I/ ]0 u4 z

3 z3 N; f/ o" T: Q! \5 y真是吾记得带相机!{:99:}
[quote][size=2][color=#999999]钓痴 发表于 2012-11-11 01:10[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=242630&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]+ u, A2 z3 L0 m0 |9 y
真是吾记得带相机![/quote]
7 @7 P7 n' r. V8 p' E& X( C1 I
/ L" v3 i& X' A) D" ]: x! f咁样嘅话,你台3000几嘅手机影得唔好嘅话,准备丢海里啦~{:103:}
[quote][size=2][color=#999999]慧在咫尺 发表于 2012-11-11 02:13[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=242644&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]
3 x$ z# j" F+ ?7 o" q咁样嘅话,你台3000几嘅手机影得唔好嘅话,准备丢海里啦~[/quote]
$ O# W0 o  A( E4 e4 r3 V" `; S; K' R: G6 W/ ~
{:156:}唔是啊!
[quote][size=2][color=#999999]钓痴 发表于 2012-11-14 19:55[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=243564&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]
& I% B; m  t; c2 V! Y; S+ N! o唔是啊![/quote]) \9 f  _9 A$ ?, \' K  g% G
! z% v" ^* a5 \* \0 _, \
丢佐未。?{:98:}快D上传到我邮箱蛇

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复