我想同你训

. `& t7 v5 t  R3 i7 Y甘夜仲唔训?{:159:}( a5 k5 {, N# D2 U# ^  r+ I8 ]
我训唔着,我想同你训!{:160:}6 q7 G3 q5 O7 V4 S3 K% N0 N# ~
你都未同我训过,点解今晚想同我训的?{:159:}
- w1 L; K) n; T. @# w6 d  e有啊,你有同我训过的,个日中午你未同我训罗!{:188:}
" ]; d: I7 w. [& k& I/ D是咩?唔得啵,我感冒啊!{:193:}) S% Q. e( |4 p, n/ E0 e  Q. a6 M  p
我无感冒啊!{:183:}5 B- E* D. ]; H+ j7 K
我是话我感冒会传染给你的。{:190:}+ f; N0 [( b8 _. ~" M3 J! X3 ?
传染是咩来的?{:183:}# S, m: c" ]6 z9 t6 p; ^4 q
传染,就是我感冒,如果你同我训,你都会感冒罗!{:191:}
& B" a1 |$ g2 u: I5 T我先唔惊,你给啖中药我饮就得啦!{:183:}
- p. T/ p9 I. ]+ K' h( p都是唔得,你的臭猪脚会踢我的!{:102:}
. F9 f2 q+ y( U唔臭的,唔信你闻下!{:153:}" f0 t  T: A& _5 D3 b, a% o
唔,好臭啊!{:104:}2 q2 x, k8 [% o* i" y* P( d
边度臭者,好香的!我想同你训啊!{:98:}; \8 v, j) ]$ C6 V  f+ M  A
我关电脑去训啦,你训得着未?{:172:}  C! W- G9 S5 n# n" |/ j
我去同妈咪训,唔同你训,拿,给只臭脚你闻下啦,傻猪阿DU,哼!{:195:}
6 S% G, I, O: U9 D% j4 F* D
8 m5 Z6 _1 j. r! q+ g1 D
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
多少啊多少 + 40 + 40 + 40 赞一个!
总评分: 威望 + 40  金钱 + 40  贡献 + 40 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
太贵了。不值得{:98:}
{:151:}
你自己训先,吾{:195:}吏等我
依家仲训,系时候搏杀了{:176:}
呵呵。。太逗了。。
玻璃 发表于 2012-6-26 08:32
6 @1 `8 |2 j3 c  ^9 y, J太贵了。不值得
# \* k$ u, m  Z# H- z8 J
{:179:}
李清水 发表于 2012-6-26 09:13
) m) P; S1 }! }$ W! y你自己训先,吾吏等我
/ |5 w2 ^  w4 }6 s' W, {
{:185:}
多少啊多少 发表于 2012-6-26 10:45
8 U: M5 [9 [. a% M, K呵呵。。太逗了。。

; t) U" O% t! |5 w' u$ {5 G! U呵呵!距想玩电脑先甘讲的!
小小凝希 发表于 2012-6-26 13:55 ; R8 y$ _6 f7 D4 Z9 U2 G
呵呵!距想玩电脑先甘讲的!
  i& O. k7 E; G2 r0 [1 ^
又系甘钟意玩电脑?同我家宝宝一样。。
多少啊多少 发表于 2012-6-26 14:14 ; W% X: F5 ^3 Z1 K3 Z' H$ a
又系甘钟意玩电脑?同我家宝宝一样。。
5 Q/ g* O. I. j
唔系钟意,是距刚好看到我响度玩,距又想玩,距最钟意砣螺!
小小凝希 发表于 2012-6-26 14:16
0 c' g. e7 d3 X/ y# v唔系钟意,是距刚好看到我响度玩,距又想玩,距最钟意砣螺!

+ l( e' O! V! m! m& q哦。明解。。我只宝宝都系甘样既。
多少啊多少 发表于 2012-6-26 14:19
; s& z+ K9 ]6 e* c( b0 Z哦。明解。。我只宝宝都系甘样既。
+ N; d* `$ a9 ]7 p1 p0 U
{:176:}
{:102:}
50个大洋,坚决唔俾~~{:176:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复