点标签看更多好帖

好想吃三华李,边度有得摘

{:157:}每年端午节既前后,都好想吃家乡既三华李,市场上卖既,都无甘好吃,吾知道边度可以有得摘呢。记忆中好似无摘过三华李{:156:},好想吃,好想吃.........
1 z! q+ e7 T  B 1.jpg
$ ]& O0 K$ o  J4 U有无TX睇到后,同我一样流晒口水啊?哈哈~~
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
去联溪罗
李清水 发表于 2012-6-13 16:35 ) j& D  H9 F& T" O8 G& Z
去联溪罗
) `- V6 P, o# Z1 Q0 [2 H
{:98:}
! z" N5 n0 V0 l. n- A联溪系边的?
李清水 发表于 2012-6-13 16:35 $ G* F+ D) R2 v6 ~1 Y* H
去联溪罗

f6 \# x, n! w& Z2 I" A6 N" \东明咩?
Hello 发表于 2012-6-13 16:43 3 J, l* Z2 I) [/ Z5 H' }
联溪系边的?
4 @8 `2 I! f- j8 ]
良口还要上
david-liu 发表于 2012-6-13 16:51 + P8 J) Z+ \3 @5 `3 R5 I1 B- ?
东明咩?
" L0 t7 k( I* b4 R9 g) \
良口仲要上
李清水 发表于 2012-6-13 17:12 ( F5 G4 t. K4 @) m& v9 L. C
良口仲要上

' M7 m# p, y( q( j4 ]哇,咁你近D啵,咁麻烦晒你啦!{:176:}
david-liu 发表于 2012-6-13 17:16
) H4 u" _0 q7 l( C/ o6 P哇,咁你近D啵,咁麻烦晒你啦!

9 S  H# l  N2 G: U  R我没有呀
李清水 发表于 2012-6-13 17:12 & v6 o# ]' X/ Y0 ^& u! z
良口还要上

0 u3 T& d0 S" j5 i) w  r) w吕田咩?
Hello 发表于 2012-6-13 17:18
9 L8 h* R+ r. Y9 s% F吕田咩?
: ?# F, ?) D- Z
流溪河林场上去
李清水 发表于 2012-6-13 17:21
7 N% I. N- j& x8 s流溪河林场上去

% j* L+ b! T/ j4 W3 v7 G哦,才路边,仲要入去好远既咩?有公交车到果度磨
前日人哋去摘完,送咗好多俾我,依家冰箱仲有好多。。。
李清水 发表于 2012-6-13 17:18 $ X- x8 c6 C; |7 [
我没有呀
, J1 s. j2 f" @5 I7 o) o& f" I7 G
{:93:}{:93:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-13 17:25 8 D8 z* }  w0 ~! H9 k, v8 |, a+ l3 [
前日人哋去摘完,送咗好多俾我,依家冰箱仲有好多。。。
+ }4 m, b( s, C" D' g& O
{:76:}
% S! J1 R6 |* u3 a3 N我好想吃啊,买果D,吾好吃哇~~~
Hello 发表于 2012-6-13 17:27 % ^! i, a( _) ]7 D/ v
我好想吃啊,买果D,吾好吃哇~~~

7 a5 @; r$ W, \4 o$ \; _朋友去从化摘噶我果D。。。
/ h  X. N8 v3 q! d1 N- J( m7 y/ n- b买就唔知了。。。
( E$ r+ ]2 u+ Q) C! m

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复