楼主:zhucanjian - 

一个现代中学生的日记

Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:13
( x" C& S+ F! U! R哩段系讲学生,唔系我。。。呵呵。。。

& }: v$ M7 k9 W, i; s提醒佢滴去反思。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:15 ' L% O  U+ [' p+ l  z
提醒佢滴去反思。

( |* q5 z+ e: ~6 E# n0 \! ~4 X提醒咗N次。。。
* B9 P* K! D( j  X) ?, \佢唔去反思,我都无办法。。。
. l- r! V+ a1 }8 O* q, f# `" F
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:16
* i3 J" {: [1 E; P) L  r& U提醒咗N次。。。2 I1 w  a7 @, I$ L8 Y* w# _
佢唔去反思,我都无办法。。。
) [% w) f- t5 [0 \% y( w7 n
适当要演讲下,或者发下J烂渣。
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:17
1 W  E* e8 s- L4 k0 W8 m适当要演讲下,或者发下J烂渣。
! G/ P" w3 C8 K( V# u0 [- r
佢麻木噶。。。: G" ]2 \1 v) t9 O9 f' v
算了。。。( `: T9 H7 A  m4 s. D
唔理佢。。。放埋佢一边,或者某日佢会思考。。。哈哈
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:18
) G6 O; J6 c; ~" G8 ?% m5 F佢麻木噶。。。
( L& q0 h2 }$ {4 {2 D% D算了。。。
( t) X4 ^$ A8 C( x) w! b- C唔理佢。。。放埋佢一边,或者某日佢会思考。。。哈哈
2 h' |! Q/ X/ P
呵呵,近些日我演讲过后,那些家伙好像怕左我咯。
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:21
" H4 r' Z2 V' ^- L% A& A& t0 P! `呵呵,近些日我演讲过后,那些家伙好像怕左我咯。

: }0 E& f) O2 @4 |5 g哈哈。。。  Q! V+ G' V4 P. \* x' a
就一个。。。5 V+ A( w7 o- d
佢家长都唔理佢噶了。。。
7 w5 L, |. h5 o- O% z. {* U越紧佢,佢越得戚。。。9 j2 Z/ m# W0 i) @* P
暂且唔理佢{:193:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:23 , n+ _0 F: ?1 M6 d
哈哈。。。) m. ^9 y6 }9 q. T' h! e
就一个。。。
0 n$ D( c2 g+ k# \佢家长都唔理佢噶了。。。

) I' N7 Q- z+ t% J3 ]& a& p2 a那些主观太强的人,当然要佢犯下J错,惩罚一下啦。
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:24
- @; k9 ~% D2 K( M那些主观太强的人,当然要佢犯下J错,惩罚一下啦。

8 a& s/ y* [' |0 \8 A/ t会的。。。' t3 [4 X/ K6 [; H" I& Q  I
等佢自己沉淀下。。。呵呵
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:27 6 U( s9 u. R; f" D% y2 a
会的。。。7 ^' i! Y" `; `9 p/ f+ N  Q+ f9 V
等佢自己沉淀下。。。呵呵
' s# C5 {3 P+ R5 b" |# m% U6 P
我滴又沉淀下,啊
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:27
& e9 _' v2 ~  t$ j我滴又沉淀下,啊
( W9 W0 n4 g6 F4 y9 [9 ]
CuSO4定系FeSO4?抑或系CaCO3?
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:30
3 v% v2 i) b. ?: Z0 }CuSO4定系FeSO4?抑或系CaCO3?

* H  Q8 n, E/ ~, w- X$ I: u: I切,人啊,讲感情的。
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:30   V8 e' b. \$ }8 w( V+ j
切,人啊,讲感情的。

# j7 j/ r! \7 S; q# `6 |哈哈。。。人体内都有哩D嘢嘅
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:31 + h, v' ?; U8 C- D* Y
哈哈。。。人体内都有哩D嘢嘅
6 c# Y+ k7 h1 ?* Z% ~& {6 k& _' e
{:104:}
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:31

. H+ j: X) ?  F! o! E& g{:153:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:32

+ e$ H/ @( `& U. ]8 q我滴几好。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复