返回列表 发新帖
楼主:Nicole木习习 - 

Near...Far...

Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:01
5 G: e5 _2 {& D  X$ D唔识。。。
2 }8 c- X' }$ P7 j  Q7 O3 N# h* s我斋识住鸡翼。。。
, l; N* `$ `, @  r8 c/ ~. ]其他。。。一概不知。。。哈哈哈哈哈哈哈哈
' o6 I1 }$ i2 f. x. N) Y  s1 W
煮饭识吗?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-5-11 11:05 ' x6 d1 G, v7 Y- {/ A" Z& `
煮饭识吗?

( |! B" @3 s6 P饭?9 P3 [) F9 ^4 m1 f. D4 [
咪就洗好米摆落电饭煲。。。9 [0 V: W5 N! H' P$ R
挞制咯。。。
9 ?  e& f1 j# n- N* p) q- v" {+ F至于煮得靓唔靓,唔知囖。。。哈哈
李清水 发表于 2012-5-11 10:42 . g( g9 Z: z- ^: u; p% {. [5 t
甘我屋企的主食系番薯有咩野办法哗
) w( X) H1 z3 M食番薯,系我地招呼重要亲朋的款待规格
, }1 B* s5 `9 T
{:76:}我同妈妈都中意食番薯
Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:09 ' |( q/ N5 v( ?. f
饭?
# r; L  s$ S1 D1 R9 |/ }  Z咪就洗好米摆落电饭煲。。。
# o% @2 U! C2 E: ^8 ^* ~. `挞制咯。。。
% L* Y9 K( ~. ]) {6 i$ z
' Q$ {" i& h- e* y4 l0 I/ x
你居然吾识煮饭!4 C2 t/ z: U' B  ~! X( d
你叫你老公点放心摆低D细路比你带呀!
李清水 发表于 2012-5-11 11:11 5 V! j4 J7 m7 `
9 O6 B- r* d" U4 ^; [3 F
你居然吾识煮饭!
8 [: f+ H4 ]; s8 t" L7 d5 ^, [你叫你老公点放心摆低D细路比你带呀!
9 v9 S9 b4 g8 y  |, W8 R
依家边个识煮饭噶。。。
' f# l5 D. a; `5 [
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:11 , V8 m* b5 _  [
我同妈妈都中意食番薯

5 B8 Y6 g; R( q1 s" T6 L! b1 s
* V# T5 o* e* s( e9 g你睇到——果D系我用来招呼D重要亲朋的。8 T8 @& h; t( t
你来的话,我就用芉头招呼你{:176:}
李清水 发表于 2012-5-11 11:14 $ F' x5 m; N  O, _0 R+ l
你睇到——果D系我用来招呼D重要亲朋的。
) j+ E4 D3 d0 `; T5 m你来的话,我就用芉头招呼你

" l0 X9 {2 k# T{:103:}真是伤心
Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:12
# p) f; F& C9 @9 U5 \依家边个识煮饭噶。。。

9 D1 K+ B7 e3 _) ]8 `; q* p1 o: ?8 k/ P$ g! ^! ~9 D
你甘讲野/ a  Z# z( ]7 u
你叫我情何以堪呀
. T/ w2 {: v6 W# b救命呀——放下,你都下习习煮饭先得!!!
李清水 发表于 2012-5-11 11:17 $ z: Y, W" l5 p$ S# ]  X

, L! Z. B; Q! N! D1 y8 v你甘讲野
8 H2 O/ d, K0 i4 k  n- E- w你叫我情何以堪呀
+ L, z+ X( f3 J% H
唔可能噶哇。。。- Y1 Q( N1 j$ x& Y& {/ [
无时间煮噶哇。。。# {0 x1 z8 z( k
哈哈。。。
, c$ M* x" @+ f我妈咪都唔洗我煮噶哇。。。
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:14 - k# F6 p. m: K( A# X
真是伤心

2 g  F# v/ q0 N' T  Z. @好啦——见你好似真系伤心甘的款,我加碗白粥你啦!; ]1 s) Q1 z$ Z  {- _
白粥,我地系重要节日先食的——你要珍惜呀!
Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:19
' i6 s! U) A" {* e7 P唔可能噶哇。。。" f/ Z" {6 ~  e8 T5 W9 [
无时间煮噶哇。。。: P, h' [+ v1 m; i9 S5 O9 L$ ]
哈哈。。。
1 [9 U& J  @; c+ I8 g" N
到你做左人地妈咪,你要吾要煮比D仔女食/
李清水 发表于 2012-5-11 11:22 5 p1 p8 ~1 D" W* g' K3 b' k* v
到你做左人地妈咪,你要吾要煮比D仔女食/

9 u0 H- L) c0 @$ Y5 o6 A肯定有办法噶。。。& N  _  E/ E& _4 D. f" w& R
李清水 发表于 2012-5-11 11:19
6 \/ J5 @3 X2 V7 x好啦——见你好似真系伤心甘的款,我加碗白粥你啦!) s9 z5 m/ P3 u
白粥,我地系重要节日先食的——你要珍惜呀!

) v, A5 ]: Y- Q% F1 K4 ~  ?6 k{:76:}我喜欢白粥,清清淡炎,甜甘甜甘,幸福的味道

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复