边度有新鲜的臭豆付卖啊?

想自己炸臭豆付,自己又唔识整,唔知边度有的拿,各位兄弟姐妹如果知道的话,麻烦告诉一下小弟.
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
-唔是好清楚喔

回复 3# 的帖子

都系应负一下话自己整的啦.
我见到荔香村裹度有噶,好似好多人帮衬噶
pig
-
1 y+ n9 X* I, s% w/ K) @5 X. W9 K臭豆腐是用屎来整蛇.- S9 z& X- N( @% ?8 j& a
吓S人.
[quote]原帖由 pig 于 2009-2-25 10:01 发表 ; ]' K! c+ Q2 i; k
- 4 |7 z( F) o+ V6 A2 R
臭豆腐是用屎来整蛇.' W' o2 ?6 N* I# [  U: [7 [4 i+ k
吓S人. [/quote1 N$ q0 ~/ R; m$ v
::92:: 唔是怕
原帖由 pig 于 2009-2-25 10:01 发表
$ c5 r; f$ r0 W' p8 c- - |* L1 S: h# f  c0 `$ z
臭豆腐是用屎来整蛇.
. O: V" W5 e) U) l吓S人.

- A" r! @' j; p5 x2 N  x6 G0 j: u1 O8 |' w6 x5 L
, S7 A0 L+ [2 A7 o0 P
好恶心啊
pig
原帖由 快乐源自内心 于 2009-2-25 10:22 发表
& t6 G2 g: {6 A  A+ O8 h[quote]原帖由 pig 于 2009-2-25 10:01 发表
; H* O) ^: d, }! A) ~; m, A- ' q2 W! t' _% z- F
臭豆腐是用屎来整蛇.6 X9 b* o( _( q# I( n
吓S人. [/quote: ]4 T: w& L/ u/ [- y
::92:: 唔是怕

* F& }8 _/ Q7 m* {) i, k* ~2 b
( V% T7 e  F6 f7 B, H看电视看得多啦,越黑色的就越多屎,反正外省人整的臭豆付你就不好吃啦,& M' N$ g1 w# b; j" q5 n; b
不过我吃过一次香港整的臭豆付,不错.价钱有D贵
原帖由 pig 于 2009-2-27 12:03 发表
/ W/ S+ M1 A" ^5 d' h& X4 t3 y1 w' X4 g, N

# e& ~; E) u& g; L2 W( I8 P# m0 g2 ]看电视看得多啦,越黑色的就越多屎,反正外省人整的臭豆付你就不好吃啦,
4 V8 u- Q2 Q, p) ]  A2 a不过我吃过一次香港整的臭豆付,不错.价钱有D贵
- P. [" |% `& D3 r% a; t3 ~' N3 w: q
耶耶 下次去HK既时候打包一旧返来蛇
原帖由 快乐源自内心 于 2009-2-27 12:35 发表
3 K, x3 \2 }  G, Z& C# A
% o& z9 e$ c2 s7 z2 w耶耶 下次去HK既时候打包一旧返来蛇
+ c9 I0 `  k% L2 e' O. h
打包翻来都唔臭喕

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复