一家超特别既饭店

今晚我同几个朋友到左太平既一家好普通既饭店吃饭,依家饭店好特别架。
) Y0 x" n/ T6 @# X& H, [你一去到距就会问你有几位吃饭,距会按照你既人数来帮你煮菜,吾准你点多左菜而浪费,白饭就由你自己任装。' g& h3 f' O2 |
今晚距帮我哋安排左2份酸梅蒸猪舌,一个清蒸排骨,一个蒸鱼,一个青菜,五个人吃先80蚊。
1 d! t! ]* d5 z, Z1 Y依几个菜都超好吃,好味到连汁都捞埋,我哋个个都吃左3大碗饭,好饱又抵吃 我笑 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
甘好既,有机会去吃下都几好噶。
我都去过啊,好好吃啊
好玩  又话有饭吃叫埋我,昆我既。。。
呵呵,的确系好特别的!& V% s5 O- b" c3 Z) k  s$ ~& a* S
有次我地系度食饭,有顾客叫老细装饭,老细话:“唔得闲,你自己装啦”  --
% y$ j) F( O9 k4 S/ P  q: M8 d( m" R, Q
不过味道确实几好!--
是边呀,什么电话呀,我又去试下啦..
快点组织我地去拉~~~~~~~~
原帖由 常欢笑 于 2008-7-13 09:04 发表 0 z7 U  j2 _% s. |  u  T6 |- ]
快点组织我地去拉~~~~~~~~

7 K! @" w+ P. f3 A$ f尔又想吃咩?爱又想哇。
甘都得啊? 甘都得啊? 边间都唔知,就係知佢好特别
原帖由 kanon 于 2008-7-13 01:14 发表 & _% v; N/ Q- {
好玩  又话有饭吃叫埋我,昆我既。。。
8 R+ k% O* v& P4 x8 W- k! S
甘都得啊?
原帖由 心自飘零 于 2008-7-13 01:19 发表
) x6 F1 K0 z* O% E* Q6 i" P5 j$ H; J呵呵,的确系好特别的!8 _0 o2 U* V) A
有次我地系度食饭,有顾客叫老细装饭,老细话:“唔得闲,你自己装啦”  -- 0 v; S" b8 \4 ?! ~  L
7 }  w' ~  A/ R. {
不过味道确实几好!--
, s! A9 o3 T4 x
甘心自下次组织一齐去吃啦---
原帖由 大海 于 2008-7-13 01:30 发表
  K% p, p, w7 }3 s- O/ u. G9 L* [( p是边呀,什么电话呀,我又去试下啦..
% T" s1 Q3 k/ J* J/ r1 u& n
系红绿灯果个十字路口既,系返从化方向既右手边!
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-13 13:01 发表
# u, x8 u# U5 M; J3 t9 u3 M' ?  @4 z0 o9 ~
甘都得啊?
+ E, h, g! a: v( ?% J$ d
" B$ d1 D$ S3 `% |+ C0 {0 ]" S
好玩  依加姐系吾认姐
原帖由 kanon 于 2008-7-13 13:25 发表
, S& W; U4 A# A4 j' ]( v# {: p: @4 \
$ r" P0 X" P% C0 d( X+ I
好玩  依加姐系吾认姐
* H8 A3 U" K. K3 H
都系我既错Sorry
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-13 16:36 发表
6 A: {% c( Z  I# k/ u' v* ?8 z/ y# U( V( R; e4 \8 t+ q
都系我既错Sorry

. w: S6 D/ e3 c+ v5 p:scmtuo 甘尔几时请我吃返餐先

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复